G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Késélező acélkorongokkal 1916 AZORA

Késélező acélkorongokkal 1916 AZORA
Gyártó: GASTEX
Származási ország: Cseh
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Késélező acélkorongokkal 1916 AZORA Késélező acélkorongokkal 1916 AZORA Késélező acélkorongokkal 1916 AZORA
Egy jó minőségű késélező kincset ér a konyhában ha kést kell élezni. <Késélező acélkorongokkal 1916 AZORA> vásárlása kedvező áron a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A késélező anyag összetétele rozsdamentes nemesacél, úgy a markolat mint az élezőkorongok. A késélező rögzíthető, ha van lehetőség az állandó rögzítésre.
 
Méretek: - hosszúság: - 19 cm
               - szélesség: - 2 cm- magasság: - 5,2 cm
               - tömeg: - 0,115 kg
 
Steak sütése
 
A marhasült általában akkor jó, ha belül piros vagy rózsaszín.
A ram steaket mindkét oldalukon 3-3 percig süssük. Ekkor sülnek rózsaszínűre. A borjúkarajt mindkét oldalán 6 percig süssük. A sertéskarajt 5-6 percig süssük, a borjúszeletet, mindkét oldalán 4-4 percig, a medalionokat 3-3 percig, a báránykarajt szintén 3-3 percig süssük.
Ha a húst bundázzuk, süssük 1-2 perccel tovább.
 
Tipp:
- Ha egyszerre több hússzeletet sütünk ki, vágjuk ezeket egyforma vastagságúra.
- steaket csak öntöttvas serpenyőben süssünk, mert ezek alja egyenletesen veszi fel, és adja le a hőt.
- Süthetünk olajban, vagy növényi eredetű sütőmargarinban.
- Miután megsült a hús, öntsük le a zsírját, és forgassuk a steaket forró vajba. Ettől még ízletesebb lesz.
- Ha olajban pácoljuk a steaket, kipróbálhatjuk mogyoró-, dió-, olíva- vagy mandulaolajban pácolni, ezáltal különleges zamata lesz a húsnak.
- Tálalásig takarjuk le a kész steaket.
- Minden steaket, mindkét oldalán rövid ideig, nagy lángon pirítsuk meg. A hús felületén így rögtön kicsapódik a fehérje, és ízletes bevonatot képez.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: