Porcukorszóró rozsdamentes 335 ml 078/005-TOR
Fogyasztói ár: 1,990 Ft
Vásároljon a porcukorszóró kínálatunkból! Egy rozsdamentes porcukorszóró beszerzése a legjobb választás. A porcukorszóró elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A rozsdamentes porcukorszóró feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a porcukor tárolásának és egyenletes szórásának az adott felületre. A porcukorszóró anyaga 1 mm vastagságú rozsdamentes acéllemez. Könnyen tisztítható, mosogató gépbe rakható.
Figyelem: - űrtartalom = a rozsdamentes porcukorszóró színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 6,80 cm; - külső: 6,90 cm
- magasság belső: 9,30 cm; - külső: 10 cm
- tömege: 0,090 kg
- űrtartalom: 0,335 liter
Lekváros linzer
Hozzávalók:
20 dkg puha vaj
10 dkg + 3 evőkanál porcukor
1 zacskó vaníliás cukor
2 tojássárgája
25 dkg liszt
10 dkg darált mandula
15 dkg málnadzsem
2 teáskanál citromlé
sütőpapír
Elkészítése:
A vajat 10 dkg porcukorral meg a vaníliás cukorral krémesre keverjük a robotgép habverőjével. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgájákat, majd hozzáadjuk a mandulával elvegyített lisztet, és sima tésztává gyúrjuk. Folpackba csomagoljuk és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A tésztát kis adagokban két réteg sütőpapír között kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd kb. 4 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. A felének a középébe kisméretű formákkal csillag és szív alakú lyukakat készítünk. A linzereket sütőpapírral bélelt tepsikbe fektetjük. Előmelegített sütőbe toljuk, és 175 fokon tepsinként 8-10 percig sütjük. (Vigyázat, gyorsan megéghet!) Amíg a tészta hűl, addig a dzsemet simára keverjük a citromlével, majd kissé felmelegítjük. A lyukas linzereket meghintjük a maradék porcukorral, a dzsemet a többi linzerre kenjük, majd összeragasztjuk a tetejükkel. Kissé rányomjuk és száradni hagyjuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: