Rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel 12,50×8,50 cm 344132-BQT
Fogyasztói ár: 3,850 Ft
A rozsdamentes vajtartó átlátszó tetővel 12,50×8,50 cm anyaga krómacél lemez és plexi (Poli-Metil-MetAkrilát) üvegszerű, átlátszó műanyag.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben is mosható.
Részletes méretleírás:
A vajtartó alsó része:
- hosszúság belső: 11,50 cm; - külső: 12,50 cm
- szélesség belső: 9,50 cm; - külső: 11,20 cm
- magasság belső: 1,90 cm; - külső: 2 cm
- tömege: 0,080 kg
A vajtartó felső része:
- hosszúság belső: 14 cm; - külső: 14,40 cm
- szélesség belső: 10,20 cm; - külső: 10,50 cm
- magasság belső: 3,80 cm; - külső: 4 cm
- tömege: 0,0,40 kg
Gesztenyepüré - Tejszínhabos csábítás
Hozzávalók:
375 g pucolt, párolt gesztenye
300 ml tej
300 ml víz
100 g natúr krémsajt
40 g kristálycukor
60 g olvasztott vaj
75 ml víz
1 csipet só
1 db vaníliarúd
Elkészítése:
Mielőtt elkezdenénk, minden gesztenyébe vágjunk x-eket egy kicsi, éles késsel. Tegyük a gesztenyéket egy tepsibe, öntsük le vízzel, majd 40 percre tegyük a sütőbe párolni. Amíg még meleg, könnyen le tudjuk szedni a héját, és kiszedni a fehér belsejét. A meghámozott gesztenyéket egy lábasba tesszük, ráöntjük a tejet, a vizet, majd fedő alatt, egy vaníliarúd kikapart belsejével puhára főzzük. A főzési idő nagyban függ a gesztenye minőségétől, de kb. egy óra. Ha megfőtt, akkor cukorszirupot főzünk a cukorból, a sóból, és a vízből. Leszűrjük a folyadékot a gesztenyéről, majd hozzáadjuk a sajtot, az olvasztott vajat, és a cukorszirupot. Ezután turmixgépben pürésítjük a gesztenyét. Egy tálba szedjük, fóliával lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihenni.
Tejszínhabbal a tetején tálaljuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: