Burgonyatörő, krumplitörő festett 100216-TM
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 13,990 Ft
A festett burgonyatörő, krumplitörő tömör és időtálló. A burgonyatörő kosarának anyaga vastag acéllemez festékkel kezelve. A váz és préselő kar szintén festett acél. Segítségével könnyedén és gyorsan törhetjük meg a főtt krumplit, pépesíthetünk főtt zöldséget, és préselhetünk töpörtyűt.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben is mosható.
Részletes méretleírás:
- kosár átmérő: - belső: 9 cm; - külső: 10 cm
- kosár magasság: 8 cm
- préskar hosszúsága: 31 cm
- tömege: 0,820 kg
A krumplipüré
A legnagyobb butaság meghámozni a krumplit a főzés előtt!
- Héjában kell megfőzni, még forrón hámozni, törni, keverni a vajjal, tejjel, tejszínnel, vagy tejföllel egy erre a célra kiválasztott edénybe, ami alatt folyamatosan ég a tűz takarékon, hogy ne tudjon kihűlni a pürének való, és, hogy melegen tálalhassuk újramelegítés nélkül. (Újramelegítve már oxidálódik, és kellemetlen ízt vált). A legfinomabb, ha mindegyik adalék egyenlő arányban van és a só, a végén kerül bele ízlés szerint.
Ha meghámozzuk és kockázzuk a krumplit, igaz, hogy könnyebben kezelhető, elkészíthető, de kifőzünk minden értékes és egészséges tápértéket belőle, amit sokan a főző vízzel le is öntenek róla, és nem marad csak a salak tápérték nélkül, nem beszélve arról, hogy már egy oxidációs folyamaton is átesik a krumpli, ami nem válik előnyére. Ennyi erővel, a vajat, a tejfölt kényére is kenhetnénk, mert magasabb, és értékesebb tápértéket vinnénk be a szervezetbe, mint a salak-krumpli maradékkal.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: