G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Borsőrlő 25 cm fa 095390 DAJ

Borsőrlő 25 cm fa 095390 DAJ
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Borsőrlő 25 cm fa 095390 DAJ Borsőrlő 25 cm fa 095390 DAJ Borsőrlő 25 cm fa 095390 DAJ
Egy jó minőségű borsdaráló borsőrlő kincset ér a konyhában és a tálalásnál. Borsőrlő 25 cm fa 095390 DAJ vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Borsdaráló, borsőrlő, fűszerdaráló egy nélkülözhetetlen eszköz a sütésnél, főzésnél. A borsdaráló felépítése, fa borstároló ház, kerámia darálószerkezet acél házban. A borsdaráló anyaga bükkfa.
 
Méretek: - átmérő: - 5,5 cm
               - magasság: - 27 cm
               - tömeg: - 0,310 kg
 
Báránytokány
 
Hozzávalók:
 - 1 kg bárányhús (lapocka, vagy comb)
 - 10 dkg füstölt szalonna
 - 2 dkg só
 - 3 g őrölt fekete-bors
 - 10 dkg hagyma
 - 3-4 evőkanál olíva olaj
 - 3 gerezd fokhagyma
 
Elkészítése:
A húst megmossuk, leszárítjuk és csíkokra vágjuk. Felkockázzuk a füstölt szalonnát és az olajban kisütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és aranysárgára pároljuk. A húscsíkokat megsózzuk, és megpirítjuk. Ráöntünk körülbelül egy deci vizet, rátesszük a szétnyomott fokhagymagerezdeket és a borsot, majd fedő alatt készre pároljuk.
 
Babgulyás
 
Hozzávalók:
 - 70 dg tarkabab
 - 1 kg marha lábszár 
 - 10 dkg zeller 
 - 20 dkg sárgarépa
 - 3 dkg fokhagyma 
 - 20 dkg vöröshagyma
 - 2 db babérlevél
 - 2 dkg só
 - 5 dkg fűszerpaprika
 - darált fekete bors ízlés szerint
 - 3 dkg delikát
 - 20 dkg zsír
 - 5 dkg erős paprika krém  
 - 2 db tojás 
 - 20 dkg liszt
 - 1 kávéskanál Borsika fű  
 - 50 dkg füstölt oldalas
 - 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
  
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron  üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk  bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: