G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Rozsdamentes nokedliszaggató 32×11 cm 200220-ITL

Rozsdamentes nokedliszaggató 32×11 cm 200220-ITL
Gyártó: ITÁLIA KONYHASTÚDIÓ
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rozsdamentes nokedliszaggató 32×11 cm 200220-ITL Rozsdamentes nokedliszaggató 32×11 cm 200220-ITL Rozsdamentes nokedliszaggató 32×11 cm 200220-ITL
A rozsdamentes nokedliszaggató anyaga 18/10 -es króm-nikkel acéllemez a szaggató lapja és tégelye, a markolata kemény műanyag. A rozsdamentes nokedli, galuskaszaggató tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnek főzni.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható.
 
Részletes leírás:
- hosszúság: - munka felület: 25,50 cm; - markolattal: 32,50 cm
- szélesség: 10,50 cm
- magasság adagoló tégelyjel: 6,50 cm
- luk átmérő: 8 mm
- tömeg: 0,270 kg
 
Adagoló kosár méretei:
- hosszúság: 7,50 cm
- szélesség: 8 cm
- magasság: 6,50 cm
- űrtartalom: 0,390 liter
 
Vörösboros marhapörkölt nokedlivel
 
Hozzávalók:
A pörkölthöz:
 80 dkg marhalábszár
   3 evőkanál sertészsír
   4 fej közepes vöröshagyma
   2 teáskanál édes-nemes paprika
   5 dl száraz vörösbor
   3 db paradicsom
   2 db pritaminpaprika
- só, ízlés szerint
- őrölt fekete bors, ízlés szerint
- őrölt kömény, ízlés szerint
 
A nokedlihez:
 50 dkg liszt
   3 db tojás
 - só, ízlés szerint
 
Elkészítése:
Egy nagyobb lábasban felforrósítjuk a zsírt, és üvegesre sütjük rajta a meghámozott, felaprított hagymát. Rádobjuk a megtisztított, felkockázott marhalábszárat, és nagy lángon, kevergetve fehéredésig sütjük. Ezután lehúzzuk a tűzről, meghintjük a pirospaprikával, elkeverjük, majd visszatesszük a tűzre, felöntjük a borral, és közepes lángon addig főzzük, amíg a hús omlósra puhul, és sűrű szaft keletkezik. Közben néhányszor megkeverjük, és az elpárolgott folyadékot pótoljuk egy kevés forrásban levő vízzel vagy borral. A főzési idő felénél hozzáadjuk a kimagozott, felkockázott paradicsomot és paprikát, továbbá egy kevés sót, őrölt borsot és köményt. 
- A nokedlihez összekeverjük a lisztet az elhabart tojásokkal. Annyi vizet öntünk, hogy sűrűn folyós tésztát kapjunk, majd lobogó, sós vízbe szaggatjuk. Akkor van kész, ha a nokedlik feljönnek a víz tetejére. Végül leszűrjük. Ezzel tálaljuk a pörköltet.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: