G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Zöldséghámozó sima pengével KP – 2/1 – JAN

Zöldséghámozó sima pengével KP – 2/1 – JAN
Származási ország: Német
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 750 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Zöldséghámozó sima pengével KP – 2/1 – JAN Zöldséghámozó sima pengével KP – 2/1 – JAN Zöldséghámozó sima pengével KP – 2/1 – JAN
Zöldséghámozó sima pengével KP - 2/1 - JAN eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A zöldség-gyümölcshámozó anyag összetétele szilikon hatású kemény műanyag markolat, és billenő fejes acél penge. Gyakorlatias, könnyű és modern formatervezett konyhai kiegészítő. Hazai termék.
 
Méretek: - hosszúság: - 11,5 cm (markolat vége, és vágópenge rögzítő oszlop vége közötti távolság)
               - szélesség: - minimum 4,5 cm, maximum 7 cm (vágópenge rögzítő oszlopok közötti távolság)
               - munka felület hosszúsága: - 4,5 cm (acél vágópenge)
               - tömeg: - 0.010 kg
 
 
Fokhagymás pácolt flekken
 
Hozzávalók:
 - 8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
 - 4 fej lila hagyma
 - 4 fej vöröshagyma
 - 3 fej fokhagyma
 - 32 db gyöngyhagyma
 - 25 dkg cukkini
 - 1 dl olaj
 - flekken fűszerkeverék
 
A páchoz:
 - 2 evőkanál mustár
 - 3 gerezd reszelt fokhagyma
 - 1 evőkanál erős paprika krém
 - 1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
 - 8 közepes, héjában főtt burgonya
 
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
 
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: