G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Rozsdamentes szíves zöldséghámozó 18 cm CKM

Rozsdamentes szíves zöldséghámozó 18 cm CKM
Gyártó: STOLZ Gmbh
Származási ország: Németország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rozsdamentes szíves zöldséghámozó 18 cm CKM Rozsdamentes szíves zöldséghámozó 18 cm CKM Rozsdamentes szíves zöldséghámozó 18 cm CKM Rozsdamentes szíves zöldséghámozó 18 cm CKM
A Rozsdamentes szíves zöldséghámozó 18 cm CKM anyaga krómacél. A munkapad szilikon hatású kemény műanyag. A billenő fejes vágó szerkezet kiváló minőségű fogazott saválló Solingeni acélpenge. A gyalupadja egyben a tárolója is. Jobb és balkezes, oda vissza hámoz és szeletel. A munkapadja citrom, gyömbér és fokhagyma reszelő is egyben. Díszítésre is alkalmas.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 18 cm a markolat vége és a vágópengét rögzítő oszlop vége közötti távolság.
- szélesség: 5 cm
- vágófelület: 4 cm
- kések száma: 1 db
- tömeg: 0,075 kg
 
Munkapad:
- hossza: 19,50 cm
- szélessége: 8 cm
- magasság: 2 cm
- tömeg: 0,045 kg
 
Csirkepaprikás
 
Hozzávalók:
 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
 50 dkg csirkemell
 2 nagy db vöröshagyma
 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
 2 teáskanál fűszerpaprika
 bors, só ízlés szerint
 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) MEGJEGYZÉS: - SERTÉSZSÍRRAL AZ IGAZI!
 3 dl tejföl
 1 popózott evőkanál finomliszt
 1 dl víz
 
Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni).
Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni.
Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: