Íves fokhagymanyomó 648/765-ITL
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,650 Ft
Vásároljon az íves fokhagymanyomó, fokhagymatörő, fokhagymaprés kínálatunkból! Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. A fokhagyma törésére szolgáló gyakorlatias konyhai segédeszköz. Anyaga: - rozsdamentes acél a préselő fej, szilikonalapú bakelit a markolat. Mosogatógépbe mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 11 cm
- szélesség: 5,30 cm
- magasság: 6,50 cm
- tömeg: 0,080 kg
Babgulyás
Hozzávalók:
70 dg tarkabab
1 kg marha lábszár
10 dkg zeller
20 dkg sárgarépa
3 dkg fokhagyma
20 dkg vöröshagyma
2 db babérlevél
2 dkg só
5 dkg fűszerpaprika
darált feketebors ízlés szerint
3 dkg delikát
20 dkg zsír
5 dkg erős paprika krém
2 db tojás
20 dkg liszt
1 kávéskanál Borsika fű
50 dkg füstölt oldalas
1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: