Konyhai digitális mérleg 5 kg-ig 002/752-KE-2
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,450 Ft
Vásároljon a konyhai digitális mérleg kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Egy konyhai digitális mérleg beszerzése a legjobb választás. A konyhai digitális mérleg elektronikus érzékelőkkel felszerelt mérleg. A konyhai digitális mérleg anyaga, műanyag ház, és fém mérlegszerkezet. Energiaellátását 2 db AA 1,5 V-os ceruzaelem biztosítja.
Méretek:
Mérleg: - hosszúság: 21 cm
- szélesség: 16 cm
- magasság tányérral: 11,50 cm; - tányér nélkül: - 5,50 cm
- tömeg: 0,305 kg
Tányér átmérő: - hosszúság: 26 cm
- szélesség: 18,50 cm
- magasság: 6 cm
- tömege: 0,070 kg
- űrtartalom: 220 liter
Paraméterek: - maximum teherbírás: 5 kg
- osztás: 1-5 kg 1 grammos lépték
- pontosság: ± 1 g
- LCD kijelző
- tára funkció
- 3 mértékegységek: g, OZ, Lb
- 3 érintős gomb: ON/OFF, MODE és TARE/ZERO
- üzemeltetése: 3 V amit 2 db AA 1,5 voltos ceruzaelem biztosít
Dobos torta
Hozzávalók 16 szelethez
A tésztához:
- 6 tojás
- 3 dkg sütőmargarin
- 12 dkg porcukor
- 12 dkg liszt
A krémhez:
- 6 tojás
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg reszelt étcsokoládé
- 20 dkg sütőmargarin
- 2 tasak vaníliás cukor
A mázhoz:
- 1 kávéskanál sütőmargarin
- 15 dkg kristálycukor
- néhány csepp citromlé
- vaj a kés kenéséhez
Elkészítése:
- 1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a vajat/margarint felolvasztjuk, hagyjuk langyosra hűlni. Sütőpapírból kivágunk 6 db 26 cm átmérőjű korongot, tepsikre fektetjük őket. A sütőt előmelegítjük 220 Celsius-fokra (gázsütő: 3. fokozat).
- 2. A tésztához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojás sárgákat habosra keverjük a porcukorral, apránként, felváltva hozzáadjuk a lisztet és a tojáshabot, végül a vajat.
- 3. Arányosan elosztva a papírkorongok tetejére simítjuk a masszát, és a forró sütőben, amilyen gyors egymásutánban csak tudjuk, világosra sütjük. Azonnal kivesszük a tepsiből, egyenként a tetejükre helyezünk egy 24 cm átmérőjű tortakarikát, és körbevágjuk a szegélyüket, hogy azonos nagyságú lapokat kapjunk. Hagyjuk kihűlni.
- 4. A krémhez a tojásokat simára keverjük a porcukorral és a csokoládéval, meleg vízfürdőbe állítva, folyamatosan keverve besűrítjük, kihűtjük. A vajat/margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral, kanalanként hozzákeverjük a kihűlt krémet.
- 5. A legszebb lapot félretesszük, a többit megkenjük a krémmel, egymásra illesztjük, kissé le is nyomjuk őket. Vékonyan bevonjuk a krémmel a torta oldalát is, és a hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni (3 óra).
- 6. A mázhoz egy kis lábasban felolvasztjuk a vajat/margarint, hozzáadjuk a cukrot és a citromlét, aranysárgára pirítjuk, vajjal megkent széles pengéjű késsel a félretett lapra simítjuk (gyorsan kell dolgozni, mert hamar dermed!). Még melegen, minden vágás előtt vajjal átkent késsel 16 szeletre vágjuk. Tálaláskor egyenként a torta tetejére illesztjük a karamell-lapokat, és azok mentén szeleteljük fel a tortát.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: