G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kiszedő szűrőkanál 36 cm 478349-BQT

Kiszedő szűrőkanál 36 cm 478349-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kiszedő szűrőkanál 36 cm 478349-BQT Kiszedő szűrőkanál 36 cm 478349-BQT Kiszedő szűrőkanál 36 cm 478349-BQT
A kiszedő szűrőkanál 36 cm anyaga szilikon és műanyag keverék. Nem karcol, nem sérti meg a bevonatot, 210°C fokig hőálló. Bármilyen gránit, teflon, kerámia bevonatos, és üvegedényben használható. Lehet vele tésztát leszűrni, párolt zöldséget és húst kiszedni. Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépbe rakható.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 36 cm
A kanál méretei:
- hosszúság szűrőkanál fej: 15 cm
- szélesség szűrőkanál fej: 7 cm az eleje; 12 cm a nyélnél
- magasodó szűrőkanál fej: 1-5,50 cm-ig.
- tömeg: 0,090 kg
 
Töltött patisszon
 
Hozzávalók:
 25 dkg koktélparadicsom
 50 dkg darált hús
 10 dkg főtt rizs
 20 dkg sajt
   1,20 kg patisszon
   1 fej hagyma
   1/2 evőkanál ecet
   2 evőkanál olívaolaj
   2 gerezd fokhagyma
   1 csokor petrezselyem
   1 db tojás
- só, ízlés szerint
- bors, ízlés szerint
 
Elkészítése:
Előkészítjük az alapanyagokat, a patisszon kalapját és az alján lévő kemény részt levágjuk, hámozó segítségével meghámozzuk, kanállal vagy karalábévájóval kiszedjük a belsejében lévő magokat, és kis kosarakat alakítunk ki, ebbe a mélyedésbe töltjük később a tölteléket. A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, a koktélparadicsomokat megmossuk, félbevágjuk. Egy akkora lábasba, amiben beleférnek a csillagtökök, vizet öntünk, sózzuk, hozzáadjuk az ecetet, és forralni kezdjük. Ha a víz gyöngyözik, belerakjuk a patisszonokat, nagyjából 8-10 percig főzzük, majd levesszük a tűzről, a vizet leöntjük, és a tököket lehűtjük. Egy serpenyőben közepes lángon olívaolajt hevítünk, hozzáadjuk a hagymát, sózzuk, borsozzuk, és dinsztelni kezdjük. Ha enyhén üveges, jöhet a paradicsom, kevergetjük, és hagyjuk kissé pirulni, majd hozzányomunk két gerezd fokhagymát, és elkeverjük. Ezután jöhet a darált hús, kevergetve tovább pirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, hagyjuk hogy a paradicsomok levet engedjenek, és ebben a ízes lében főzzük 15-20 percig, amíg a szaft enyhén be nem sűrűsödik. Végül hozzáadjuk a megmosott, apróra vágott petrezselymet, és ezt is alaposan összekeverjük. Az elkészült ragut átrakjuk egy keverőtálba, hagyjuk langyosra hűlni. Azután hozzáadjuk a főtt rizst, a lereszelt sajt felét, a tojást, és jól összekeverjük, ezzel a töltelék elkészült. A sütőt előmelegítjük 170 fokra. Egy tepsibe olívaolajt locsolunk, erre helyezzük a patisszonokat, mindegyikbe kanalazunk tölteléket, a tetejükre rakjuk a maradék reszelt sajtot, és a sütőbe helyezzük 30-40 percre, amíg a sajt szépen meg nem pirul. Az elkészült tökhajókat melegen tálaljuk, tejfölt kínálhatunk mellé. Ez az étel igazi könnyű, nyári ebéd vagy vacsora a meleg napokra.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: