G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Húspuhító, rostlazító, páclé befecskendező 578770-ITL

Húspuhító, rostlazító, páclé befecskendező 578770-ITL
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,250 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Húspuhító, rostlazító, páclé befecskendező 578770-ITL Húspuhító, rostlazító, páclé befecskendező 578770-ITL Húspuhító, rostlazító, páclé befecskendező 578770-ITL
A húspuhító, rostlazító, páclé befecskendező 578770-ITL segítségével egyszerűbben tudjuk előkészíteni a húsokat a sütéshez, amelyeknek az íze és állaga így jobbá válik. Minden állati eredetű hús rostjainak lazításához kiválóan alkalmas eszköz. Ennek a különleges klopfoló és fecskendezőnek köszönhetően a húsok megőrzik szaftosságukat, és a sült húsok (steakek) rendkívül puhák maradnak. A húspuhító, rostlazító hústű, páclé befecskendező a grillezésnél is jó szolgálatot tesz, majdnem 40%-kal csökkenti a sülési időt.
A sütni való hús elkészítése nagyon egyszerű. Helyezzük a marha, sertés vagy bármilyen más állati eredetű húsból készült szeleteket egy vágódeszkára. Tegyük a húspuhítót a szeletre, és nyomjuk le a fogantyút. Ezáltal a tűket a húsba nyomjuk. Ismételjük meg ezt a folyamatot a hússzelet teljes felületén. A nagyon hegyes rozsdamentes tűk meglazítják (szétfeszítik) a hús rostjait, így az elkészített hús puhább lesz. Ha megpuhult, tetszés szerint pácolhatjuk és ízesíthetjük a húst. A három különleges fecskendőtűnek köszönhetően a húspác közvetlenül a vastagabb húsok belsejébe fecskendezhető, ezáltal egyenletesen és sokkal jobban magába szívja a fűszereket, a pácot. Megjegyzés: - Ennek a fecskendős húslágyítónak köszönhetően a steakek akár 40%-kal jobban fűszerezettek és szaftosabbak lesznek.
Használata biztonságos! - A hegyes tűk csak akkor mennek bele a húsba, amikor a fogantyút lenyomjuk, és maguktól visszahúzódnak, amikor elengedjük, így tökéletes biztonságot nyújtva a használat során.
Ajánljuk a steak, rántott hús, inas húsok előkészítéséhez
Használatával a hústermékek puhábbak, lazább szerkezetűek és ízletesebbek lesznek.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem!
Nem gyermekjáték, a gyermekek elől gondosan el kell zárni!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 6,80 cm; - közép: 7,50 cm; - felső: 3,60 cm
- átmérő (fecskendőszár): 9 cm
- magasság: 22,50 cm
- tömeg: 0,275 kg
- űrtartalom: 0,30 liter
- rostlazító tűk hossza: 3 cm; - darabszáma: 3×9 db (18)
- befecskendező tűk száma: 3 db
 
Sertés tarja tárcsán
 
Tárcsázni jó! A tárcsán mindig finom étel készül. Legtöbbször hús. Ez lehet tarja, csirke, szalonna, virsli, kolbász… a tárcsán való sütésben még az is jó, hogy a húsokkal együtt elkészíthető a köret is. Köretnek krumplit, gombát és hagymát szokás sütni.
A tárcsázásban azonban az a legjobb, hogy barátok is kellenek hozzá!
 
Hozzávalók (4 fő) 
 4-8 szelet tarja
 4-8 db csirke comb
  - 1 liter olaj (olíva az igazi)
  - kb. 1 kg krumpli
  - fél kg gomba
  - fél kg hagyma
 
Elkészítése:
A hússzeleteket előző este hús és rostlazítóvá fellazítjuk, majd bepácoljuk.
A gombát, a hagymát, a burgonyát megtisztítjuk. A krumplit hasábra, a hagymát és a gombát karikára vágjuk.
A tárcsa úgy működik, mint egy hatalmas wok. Az olajt úgy öntsük a tárcsába, hogy a pereme is mindenhol olajos legyen. Azaz lassan, türelmesen, centiről centire haladva.
Először a tarját tesszük bele. Le középre, az összegyűlt olajba, majd egy villával húzzuk fel a tárcsa szélére. A húst gyakran kell forgatni, és az olajba mártogatni, hogy ne száradjon ki. Ha a tárcsa széle már tele van husival, következik a krumpli. Az alul összegyűlt olajba tegyünk annyi lecsöpögtetett krumplit, hogy az olaj ellepje. Ha a krumpli megsült, akkor jöhet a hagyma, illetve a gomba sütése. A zöldségek valamivel hamarabb sülnek, mint a hús.
Tapasztalatom szerint az első adag krumpli teljesen elfogy, mire a húst lehet levenni a tárcsáról.
A krumplit, hagymát és gombát nem fontos fűszerezni, mert a fűszeres olajban nagyon finom ízű lesz.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: