G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Harang alakú nyeles vágódeszka 038/020-GYL

Harang alakú nyeles vágódeszka 038/020-GYL
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,250 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Harang alakú nyeles vágódeszka 038/020-GYL Harang alakú nyeles vágódeszka 038/020-GYL Harang alakú nyeles vágódeszka 038/020-GYL
A nyeles vágódeszka feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a zöldségek, gyümölcsök, húsok rajta történő darabolásának. Vásároljon a nyeles vágódeszka kínálatunkból! A nyeles vágódeszka elengedhetetlen tartozéka az konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A nyeles vágódeszka anyaga első osztályú szárított bükkfa. A nyeles vágódeszka magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú nyeles vágódeszka között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat. Minden használat után a nyeles vágódeszkát forró szódabikarbónás vízzel mossuk el, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután felfüggesztett állapotban szárítsuk meg.  Félévente egyszeri ápolást igényel, étolajas ruhával vékonyan át kell kenni, igy megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen. Figyelem, mosogatógépbe nem rakható!
Figyelem: - A feltüntetett szélességi és hosszúság méretek, egy-három centiméterrel eltérhetnek, negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek oka a gazdaságos anyagkihasználásból adódik.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 38 cm; - hasznos felület: 28 cm
- szélesség: 18-20 cm között
- magasság (vastagság): - 2 cm
- tömeg: 0,750 kg
 
Csiki gulyás
 
Hozzávalók:
 40 dkg marhabélszín
 1 fej hagyma
 1 evőkanál zsír
 1 evőkanál paprika
 1 gerezd fokhagyma
 kömény
 fél kg savanyú káposzta
 3 dkg rizs
 tejföl
 
Elkészítése: 
Egy nagy fej hagymát felkockázzuk és a zsírban fedő alatt megpirítjuk. Rászórjuk a paprikát, a fokhagymát, a felkockázott húst és annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje. Mikor a hús félig megpuhult, beletesszük a savanyú káposztát, a megmosott rizst és a káposzta só tartalmától függően sózzuk. Az egészet fedő alatt puhára főzzük és tejföllel bőven megöntözve tálaljuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: