Forgónyeles sodrófa 38 cm 090/227-DAJ
Fogyasztói ár: 1,990 Ft
Vásároljon a forgónyeles sodrófa kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A forgónyeles sodrófa előnye, hogy használat közben felgyorsítja a munkát és kevésbé terheli meg a kezet. Vásároljon a forgónyeles sodrófa kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A forgónyeles sodrófa elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A forgónyeles sodrófa anyaga bükkfa. A sodrófa forgó fanyelű markolata teszi lehetővé az egyszerű és könnyű munkavégzést.
Méretek: - hosszúság: - munkahenger: 19 cm; - markolattal: 38 cm
- átmérő: - munkahenger: 6 cm; - markolat: 3 cm
- tömeg: 0,445 kg
Habroló elkészítése és sütése
Elkészítése nagyon egyszerű, és nagyon finom a végeredmény.
Hozzávalók:
1/2 kg leveles tészta
1 egész tojás a tészta felületének bekenésére
3 tojás fehérje
20 dkg kristálycukor
Elkészítése:
A leveles tésztát megfelezzük, majd vékonyra nyújtjuk. A felületét bekenjük a felvert tojással. Pizza vágóval 2 cm-es csíkokra vágjuk, és fél cm-es átfedésekkel feltekerjük alumínium csőre (habtekercsforma). Forró sütőben sütjük.
- A krém: - a tojásfehérjét a cukorral gőz felett habbá verjük, addig, míg az edény falához nem tapad. Végül a sült rudakat megtöltjük a habbal és porcukorral beszórjuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: