Sodrófa fémfelülettel 40 cm 349/847-BQT
Fogyasztói ár: 2,990 Ft
Vásároljon a sodrófa fémfelülettel kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A sodrófa fémfelülettel elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A sodrófa fémfelülettel előnye, hogy használat közben kevésbé terheli meg a kezet, és felgyorsítja a munkát. A sodrófa fémfelülettel anyaga rozsdamentes acéllemez és műanyag henger. A forgónyelű markolat teszi lehetővé az egyszerű és könnyű munkavégzést a sodrófával.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkahenger: 22 cm; - markolattal: 41,50 cm
- átmérő: - munkahenger: 5 cm; - markolat: 2,50 cm
- tömeg: 0,185 kg
Linzer tészta recept
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25-25 dkg vaj és cukor
4 tojássárgája
reszelt citromhéj
a tetejére 1 tojás
a töltéshez 20 dkg barack vagy meggydzsem
Elkészítése:
A lisztet szitáljuk egy mély tálba. Adjuk hozzá a cukrot, és a reszelt citromhéjat. A puha vajjal meg a tojássárgájákkal gyúrjuk össze. Ha esetleg túl keménynek bizonyulna, egy - kétkanálnyi tejföllel lazítsuk. A tésztát fóliába csomagolva legalább egy órára tedd a hűtőbe pihentetjük. Azután lisztezett deszkán nyújtsd 3-4 mm vastagra és egy közepes méretű, cakkos szélű kiszúróval szúrjunk ki, ugyanannyi sima, mint lyukas közepű korongot. A kiszúrt tésztadarabokat sorakoztassuk sütőpapírral borított tepsire. A lyukas közepűeket kenjük meg felvert tojással, esetleg szórjuk meg gorombára vágott dióval. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt süssük szép aranysárgára. Ha kihűlt, dzsemmel kettőt-kettőt - egy simát és egy diósat - ragasszunk össze.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: