G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Hagymadaraboló, hagymavágó, hagymaszeletelő 218/780-DOM

Hagymadaraboló, hagymavágó, hagymaszeletelő 218/780-DOM
Gyártó: DOMOTTI
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Hagymadaraboló, hagymavágó, hagymaszeletelő 218/780-DOM Hagymadaraboló, hagymavágó, hagymaszeletelő 218/780-DOM Hagymadaraboló, hagymavágó, hagymaszeletelő 218/780-DOM
Vásároljon a hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Egy hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó beszerzése a legjobb választás. A hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. A hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó anyag összetétel acél penge, műanyag ház. A hagymaszeletelő, hagymadaraboló, hagymavágó, hagymafélék gyors és veszteség nélküli darabolására alkalmas.
 
Méretek: - átmérő: 8,5 cm
               - magasság: 22 cm
               - tömeg: 0,200 kg
 
Csirkepaprikás
 
- 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
- 50 dkg csirkemell
- 2 nagy db vöröshagyma
- 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- bors, só ízlés szerint
- 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük)
- 3 dl tejföl
- 1 popózott evőkanál finomliszt
- 1 dl víz
 
Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk. Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni). Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni. Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: