G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kőmozsár 17 cm SZ 426/591-BLX

Kőmozsár 17 cm SZ 426/591-BLX
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 5,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kőmozsár 17 cm SZ 426/591-BLX Kőmozsár 17 cm SZ 426/591-BLX Kőmozsár 17 cm SZ 426/591-BLX
Vásároljon a kőmozsár kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A kőmozsár az egyik kedvenc konyhai eszköz. A kőmozsár elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. A kőmozsár jó minőségű és megbízható. A kőmozsár rendeltetése az, hogy apróra törhessünk, morzsolhassunk zöld fűszereket, fokhagymát, szemes fűszereket, száraz fűszernövényeket. Ez a közepes méretű kőmozsár ideális apróbb fűszerek pépesítésére is. A kőmozsár könnyen tisztítható, elég csak folyóvíz alá tartani. A kőmozsár tökéletes ajándék azok számára, akik szeretnek a konyhában lenni.
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 7,30 cm; - külső: 10 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 10,50 cm
- tömeg: 1,20 kg
- űrtartalom: 0,25 liter
Törő méretei:
- hosszúság: 12,50 cm
- átmérő törő fejnél: 3,95 cm
- tömeg: 0,370 kg
- össztömeg: 1,565 kg
 
Worcestershire szósz
 
Hozzávalók: 
  4 evőkanál liszt
  zsír
  só
  5 dkg kurkuma gyökér
  2 dkg őrölt fehér bors
  2 dkg őrölt koriander
  1 dkg őrölt szegfűbors
  1 dkg mustárliszt
  1 dkg őrölt köménymag
  1 dkg pirospaprika
  csipet cukor
  1/2 citrom leve
 
Elkészítése:
A lisztből és a zsírból rántást készítünk. Vízzel felöntjük és megsózzuk (ha van csont lé, azzal öntsük fel.) Hozzáadjuk a maradék fűszereket, és 10 percig együtt forraljuk. Átszűrjük, citromlével ízesítjük, kevés cukrot teszünk bele. 
Sűríthetjük, vagy ízesíthetjük paradicsompürével, szójával és sokféle más fűszerrel (pl. cukor, só, citrom, szegfűbors, szegfűszeg, babérlevél, chili, fokhagyma, szerecsendió, koriander, mogyoróhagyma, tamarind gyümölcs, rum, sherry). Attól függően, mihez tálaljuk. A legkülönbözőbb levesek, mártások ízesítésére, fűszerezésre, asztali fűszerként használatos. Ha nincs kurkumagyökerünk, gyömbérrel helyettesíthetjük. Nem ugyanaz, de sebaj. Fehérmustármagot használjunk, ha nincs mustármag lisztünk, a magokból mozsárral csináljunk lisztet. A borsót, és a köménymag is jobb, ha frissen őröljük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: