Rozsdamentes petrezselyemdaráló 515118-MTX
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
A rozsdamentes petrezselyemdaráló 515118-MTX egy kézi meghajtású mechanikus szerkezet, amely a friss petrezselyemzöldjét és különböző fűszernövények levelét hivatott felaprítani, feldarabolni, mint a bazsalikom, citromfű, kapor, koriander, menta, metélőhagyma, tárkony, zsálya, zsázsa. Egyszerűen, könnyen használható és tisztítható eszköz.
Tisztítása: - semleges folyékony mosogatószeres vízzel.
Részletes méretleírás:
- garat méretei: - alsó: 4,50×5 cm; - felső: 7×7,50 cm
- magasság: 7 cm
- hosszúság nyéllel: 17,50
- tömeg: 0,10 kg
- űrtartalom: 1,20 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
1 kiskanál petrezselyemzöld
- csipetke
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: