G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Gránit bevonatos indukciós serpenyő 26 cm 1553 AMB

Gránit bevonatos indukciós serpenyő 26 cm 1553 AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 10,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Gránit bevonatos indukciós serpenyő 26 cm 1553 AMB Gránit bevonatos indukciós serpenyő 26 cm 1553 AMB Gránit bevonatos indukciós serpenyő 26 cm 1553 AMB
A Gránit bevonatos indukciós serpenyő 26 cm 1553 AMB anyag összetétele alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. Szilikon hatású műanyag fogantyúval, nyéllel van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű kályhán, tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
 
Méretek: - átmérő belső: - 26 cm; - külső: - 26,6 cm
               - átmérő nyéllel: - 45 cm
               - magasság belső: - 4,8 cm; - külső: - 5,3 cm
               - tömeg: - 0,790 kg
               - űrtartalom: - 2,30 liter
 
Cordon Bleu recept
 
Hozzávalók 4 főre:
- 4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
- 4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
- kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
 
Panírozáshoz:
- 2 db tojás
- zsemlemorzsa
- liszt
- olaj
- só
 
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlon-zacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
 
Sertéshúsos fasírozott
 
Hozzávalók:
- 4 db áztatott zsemle
- 1 kg darált sertés hús (lapocka)
- 2 db kisebb krumpli
- ízlés szerint fokhagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint őrölt fekete-bors
- őrölt édes-nemes pirospaprika, ízlés szerint
- 2 db tojás
- olíva olaj
 
Elkészítése:
A zsemléket beáztatjuk. A krumplit és a fokhagymát sajtreszelőn nagyon apróra lereszeljük,
Egy tálban minden alkotóelemet kézzel összegyúrunk.
Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk.
Pogácsákat formázunk, és olajban kisütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: