G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Zománcozott nyeles lábas 654/359-DOM/Z

Zománcozott nyeles lábas 654/359-DOM/Z
Gyártó: DOMOTTI
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 5,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Zománcozott nyeles lábas 654/359-DOM/Z Zománcozott nyeles lábas 654/359-DOM/Z Zománcozott nyeles lábas 654/359-DOM/Z
A zománcozott nyeles lábas elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. Vásároljon a zománcozott nyeles lábas kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A zománcozott nyeles lábas feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a folyékony, a pépes főtt ételek elkészítésének, tárolásának és, hogy mindennemű tűzhelyen jó hatásfokkal használható legyen. A zománcozott nyeles lábas anyaga 1,50 mm vastagságú vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A zománcozott lábas bakelit nyelét csavarral rögzítették. A zománcozott nyeles lábas gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt jó hatásfokkal használható. A zománcozott nyeles lábas gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje. Könnyen tisztítható, mosogató gépbe rakható.
Figyelem: - űrtartalom = a lábas színültig töltve!
Nagyon fontos! - mikrohullámú sütőbe TILÓS a használata!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 16 cm; - külső: 16,50 cm; - peremnél: 18 cm
- hosszúság nyéllel: 32 cm
- magasság belső: 7,95 cm; - külső: 8,15 cm
- tömege: 0,555 kg
- űrtartalom: 1,60 liter
 
Worcestershire szósz
 
Hozzávalók: 
 4 evőkanál liszt
 zsír
 só
 5 dkg kurkuma gyökér
 2 dkg őrölt fehér bors
 2 dkg őrölt koriander
 1 dkg őrölt szegfűbors
 1 dkg mustárliszt
 1 dkg őrölt köménymag
 1 dkg pirospaprika
 csipet cukor
 1/2 citrom leve
 
Elkészítése:
 A lisztből és a zsírból rántást készítünk. Vízzel felöntjük és megsózzuk (ha van csont lé, azzal öntsük fel.) Hozzáadjuk a maradék fűszereket, és 10 percig együtt forraljuk. Átszűrjük, citromlével ízesítjük, kevés cukrot teszünk bele. Sűríthetjük, vagy ízesíthetjük paradicsompürével, szójával és sokféle más fűszerrel (pl. cukor, só, citrom, szegfűbors, szegfűszeg, babérlevél, chili, fokhagyma, szerecsendió, koriander, mogyoróhagyma, tamarind gyümölcs, rum, sherry). Attól függően, mihez tálaljuk. A legkülönbözőbb levesek, mártások ízesítésére, fűszerezésre, asztali fűszerként használatos. Ha nincs kurkumagyökerünk, gyömbérrel helyettesíthetjük. Nem ugyanaz, de sebaj. Fehérmustármagot használjunk, ha nincs mustármag lisztünk, a magokból bot mixerrel csináljunk lisztet. a bors, és a köménymag is jobb, ha frissen őröljük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: