Zománcozott bonyhádi fazék 2 l-es fedővel 918/715-BHD
Fogyasztói ár: 7,650 Ft
Egy piros bonyhádi zománcozott fazék beszerzése a legjobb választás. Vásároljon a bonyhádi piros zománcozott fazék kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A piros zománcozott fazék elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. A piros zománcozott fazék anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A fazék füleit viszont hegesztéssel rögzítik. A már alakját és méretét elnyert fazék külső és belső felületét kétszer zománcozzák. A piros zománcozott fazék gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A piros zománcozott fazék mosogatógépbe rakható. A piros zománcozott fazék gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje. Űrtartalom = piros zománcozott fazék színültig töltve!
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe tilos a használata!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 16 cm; - külső: 16,20 cm; - peremnél: 17,50; - fülekkel: 23 cm
- magasság belső: 10,40 cm; - külső: 10,50 cm; - fedővel: 13 cm
- tömeg fedővel: 0,615 kg; - fedő nélkül: 0,450 kg; - fedő: 0,165 kg
- űrtartalom: 2 liter
Brokkoli krémleves
Hozzávalók:
40 dkg friss vagy fagyasztott brokkoli
1 kis pohár tejföl
1 púpozott evőkanál finomliszt
2 húsleveskocka
csipetnyi őrölt bors
Elkészítése:
A brokkolit felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi (a friss brokkolit megtisztítjuk, feldaraboljuk előtte), és fedő alatt, takaréklángon puhára főzzük. Kiszedjük a brokkolikat a vízből, néhány darabot félreteszünk, a többit turmixszoljuk, összetörjük. A fazékba visszaöntve a főzővízzel 1 liternyire hígítjuk, a húsleveskockákkal meg egy csipetnyi őrölt borssal ízesítjük, és jól összeforraljuk. A lisztet a tejföllel simára keverjük és besűrítjük a levest, a darabos brokkolit visszarakjuk a levesbe, és átforrósítjuk. Nem baj az sem, ha tejföldarabkák maradnak a levesben, az íz élményt nem rontja. (Ha habosítót használunk, akkor nem fordulhat elő, hogy csomós maradjon bármi is.) Megjegyzés: - az összes brokkolit is pépesíthetjük, de akkor kínáljunk mellé külön tálkában kis kockákra vágott, olajban vagy vajban ropogósra sütött kenyérkockát is!
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: