G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Tejhabosító, kávékészítő levendula mintás 1 L 474297-BQT

Tejhabosító, kávékészítő levendula mintás 1 L 474297-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 7,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Tejhabosító, kávékészítő levendula mintás 1 L 474297-BQT Tejhabosító, kávékészítő levendula mintás 1 L 474297-BQT Tejhabosító, kávékészítő levendula mintás 1 L 474297-BQT
A tejhabosító, kávékészítő levendula mintás 1 L 474297-BQT tégelye boroszilikát hőálló üveg, az-az jénai, míg a zárható fedő bakelitből, a füles tégelytartója acéllemezből készült. A habosító rúdja a végén sűrű szövésű szitakoronggal, rozsdamentes acélból való. A tejhabosító és kávékészítő a tejszín, tej és a kávé habosítására használható dugattyús termék. Készíthető benne tea, vagy akár lágy kávé is.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben csak a kivehető üvegtégely mosható.
Figyelem: - űrtartalom = az üveg tégely (edény) színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 9,20 cm; - külső peremmel: 10,20 cm; - kiöntőnél: 11 cm
- magasság belső: 17,50 cm; külső: 20 cm; - fedővel: 24,20 cm
- tömeg: - 0,575 kg
- űrtartalom: 1 liter
 
Latte macchiato
 
A latte macchiato az egyik legszebb kávéköltemény. A felhabosított tejet magas falú üvegpohárba töltjük, várunk egy picit, amíg a tejhab könnyű szerkezetéből eredően különválik a tejtől és finoman ráöntjük az eszpresszót, így a különböző rétegek szépen elkülönülnek egymástól. A macchiato szó egyébként olaszul foltos tejet jelent, mivel a tejhab tetején egy kis barna folt jelzi, ahol a kávét a tejhabra csorgattuk. A latte macchiato azonban nem csak szép, hanem finom is, mivel a meleg tej és tejhab egyedülállóan krémes ízt kölcsönöz a kávénak.
 
Hozzávalók:
- eszpresszó
  100-200 ml hideg tej
 
Elkészítése:
A friss, hideg tejből tejhabot készítünk, majd egy magas falú üvegpohárba töltjük. Elkészítjük az eszpresszót, majd a tejen keresztül lassan a pohárba töltjük úgy, hogy végül három réteg képződjön: alul a forró tej, majd a kávé, legfelül pedig a tejhab.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: