G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Rozsdamentes indukciós lábas 5 literes 473/566-BQT

Rozsdamentes indukciós lábas 5 literes 473/566-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 12,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rozsdamentes indukciós lábas 5 literes 473/566-BQT Rozsdamentes indukciós lábas 5 literes 473/566-BQT Rozsdamentes indukciós lábas 5 literes 473/566-BQT
Vásároljon a rozsdamentes indukciós lábas kínálatunkból! Rozsdamentes indukciós lábas a legjobb választás. A rozsdamentes indukciós lábas elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Egy jó minőségű rozsdamentes lábas kincset ér a konyhába. Rozsdamentes lábas üvegfedővel vásárlása kedvező áron a legjobb választás ha jó minőségű lábasra van szükségünk. A rozsdamentes indukciós lábas feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a folyékony, a pépes főtt ételek elkészítésének, tárolásának és, hogy mindennemű tűzhelyen jó hatásfokkal használható legyen. A rozsdamentes lábas anyaga 18/10-es króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, a fedő pedig hőálló üveg. Szegecselt fülek a rozsdamentes lábason, a fedőn pedig lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. A rozsdamentes lábas gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. A rozsdamentes lábas több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = a lábas színültig töltve!
 
Méretek: - átmérő belső: 26 cm; - külső: 27 cm; - fülekkel: 36,50 cm
               - magasság belső: 9 cm; - külső: 10,30 cm; - fedővel: 16 cm
               - tömeg fedővel: 1,625 kg; - fedő nélkül: 1,075 kg; - fedő: 0,55 kg
               - űrtartalom: 5 liter
 
Curryis sertéspörkölt
 
Hozzávalók:
 - 3 kg sovány sertéscomb
 - 1 dl étolaj
 - 3 nagy fej vöröshagyma
 - 5 gerezd fokhagyma
 - 1 kávéskanál őrölt kömény
 - 1 kávéskanál curry
 - őrölt bors, ízlés szerint
 - csípős Piros Arany ételízesítő
 - 3 evőkanál őrölt pirospaprika
 - 1 db zöldpaprika
 - 1 dl száraz vörösbor (akár el is maradhat, de akkor pótoljuk még egy paradicsommal)
 - 1 db paradicsom
 - só, ízlés szerint
 
Elkészítése: 
A lávasba beleöntjük az olajt és belerakjuk a felkockázott húst és azt kevergetve saját levében enyhén megpörköljük. Majd felengedjük vízzel és a hús tetejére tesszük az apróra vágott vöröshagymát, köményt, borsot, curryt, sót. Keverés nélkül lassú tűzön félpuhára főzzük. (vizet szükség szerint teszünk bele). Ekkor a felvágott zöldpaprikát, a vörösbort vagy paradicsomot és a zúzott fokhagymát beletesszük. Szükség esetén a fűszerekkel újra ízesítjük. Amikor puhára főt a hús a vörösbor vagy paradicsom és fokhagyma megfelelő arányával az ízt újra beállítjuk, az őrölt pirospaprikát beletesszük és pár percig készre főzzük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: