G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm 945266-AMB-N

Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm 945266-AMB-N
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 12,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm 945266-AMB-N Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm 945266-AMB-N Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm 945266-AMB-N
Az indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm anyaga rozsdamentes acél. Belső felülete tapadásmentes homokkő bevonattal kezelt. Saválló fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható. Űrtartalma = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk benne úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 21,50 cm; - külső: 22,50 cm
- átmérő felső belső: 28 cm; - külső peremmel: 29,30 cm
- átmérő nyéllel: 48 cm
- magasság belső: 5,80 cm; - külső: 6,20 cm
- tömeg: - 1,275 kg
- űrtartalom: 2,75 liter
 
Thaj húsgolyók
 
Hozzávalók:
 80 dkg darált marhahús 
 1 gerezd fokhagyma 
 1 fej vöröshagyma 
 3 dkg friss gyömbér (darabka) 
 1 evőkanál petrezselyem (apróra vágott) 
 1 evőkanál tejszín 
 1 evőkanál olaj 
 3 tojás 
 20 dkg zsemlemorzsa 
 őrölt bors ízlés szerint
 só ízlés szerint
 olaj, a sütéshez
 
Elkészítése:
A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a gyömbért meghámozzuk, és finomra reszeljük. A mogyorót apróra törjük. Mély tálban összedolgozzuk a húst, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, a mogyorót, a gyömbért, a tejszínt, az 1 (egy) tojást és az olajt. Sóval, borssal ízesítjük. A masszából kis golyókat formálunk. A megmaradt 2 tojást 1 evőkanál vízzel, sóval és borssal felverünk, a golyókat ebbe beleforgatjuk majd a zsemlemorzsában is megforgatjuk. Olajsütőben (fritőz) vagy serpenyőben megsütjük. Amikor kész, konyhai papírtörlőre szedjük, hogy felitassuk a rajta maradt olajt.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: