Melegen tartó kerámiatálaló ovális 100/025-KR
Származási ország: Kina
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 26,950 Ft
Vásároljon a melegen tartó kerámiatálaló kínálatunkból! A melegen tartó kerámiatálaló elengedhetetlen tartozéka a tálalóeszközeinknek, a konyhánknak, ebédlőnknek. A melegen tartó kerámiatálaló gyakorlatias, formatervezett, a kivitelezése vonzó. A melegen tartó kerámiatálaló kialakításnál fogva a tálaló alatti mécsestartóba teamécsesek helyezhetők, melyek melegen, és frissen tartják a tálalóban az ételt. Másfelől pedig rendkívül kellemes hangulatot kölcsönöznek az ebédnek, vacsorának. A melegen tartó kerámiatálaló anyaga porcelán, üveg a fedő, króm-nikkel nemesacél a tartó állvány, és a teamécsestartó. A melegen tartó kerámiatálaló fedő nélkül, a sütőbe és kemencébe is használható. A melegen tartó kerámiatálaló sültek, főzelékek, köretek tálalására és melegen tartására, vagy hidegtálak tálalására alkalmas edény. A melegen tartó kerámiatálaló gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje. A melegen tartó kerámiatálaló könnyen tisztítható, mosogatógépbe tehető.
Figyelem! - űrtartalom = a melegen tartó kerámiatálaló színültig töltve
Méretek: - hosszússág alsó: - 27 cm; - felső: - 34 cm; - fültől-fülig: - 42 cm
- szélesség belső: - 26 cm; - külső: - 30 cm
- magasság belső: - 5 cm; - külső: - 7 cm; - fülnél: - 9,5 cm
- tömeg fedővel: - 3,50 kg; - fedő nélkül: - 2,75 kg; - fedő: - 0,75 kg
- űrtartalom: - 4 liter
Erdélyi rakott káposzta
Hozzávalók:
- 50 dkg darált disznóhús
- 10 dkg füstölt kolbász
- 10 dkg húsos füstölt szalonna
- 80 dkg savanyú káposzta
- 15 dkg rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- zsiradék
- pirospaprika
- bors
- só
Elkészítése:
Két kanál zsiradékban pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük bele a megtört fokhagymát, a darált húst, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg egy kávéskanálnyi pirospaprikával, és visszafogott tűzön állandóan keverve pirítsuk 10-12 percig. A szalonnát vágjuk kis kockákra, serpenyőben hevítsük fel, adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt, s pirítsuk együtt egy-két percig. A rizst pároljuk félig puhára, és csurgassuk le. Egy zsiradékkal kikent edény (öntöttvas) aljába terítsük el a párolt káposzta harmadát, tegyük rá a szalonnás kolbászt, erre jön a káposzta, következő harmada meglocsolva a tejföl felével, arra a rizs, majd a pirított hús, végül pedig a maradék káposzta. A tetejét locsoljuk meg a maradék tejföllel meg az olvasztott zsírral, és közép meleg sütőben pároljuk készre. Ez körülbelül egy óra.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: