G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Tésztafőző edény 6 literes KP – 22/16 – ARN

Tésztafőző edény 6 literes KP – 22/16 – ARN
Gyártó: ARIEN
Származási ország: Török
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 18,950 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Tésztafőző edény 6 literes KP – 22/16 – ARN Tésztafőző edény 6 literes KP – 22/16 – ARN Tésztafőző edény 6 literes KP – 22/16 – ARN
Tésztafőző edény 6 literes KP - 22/16 - ARN eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A tésztafőző edény anyag összetétele 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, pont-hegesztett fülek az edényen. A tésztafőző edény gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A tésztafőző edény több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. A tésztafőző edény mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható. Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
A fazék adatai:
 
Méretek: - átmérő belső: - 22 cm; - külső: - 23,5 cm; - fülekkel: - 31 cm
               - magasság belső: - 16,5 cm; - külső: - 17,5 cm; - fedővel: - 28 cm
               - tömeg fedővel: - 1,32 kg
               - űrtartalom: - 6 liter
 
A főzőkosár adatai:
 
Méretek: - átmérő: - 19,5 cm
               - magasság: - 19 cm
               - tömeg: - 0,805 kg
               - űrtartalom: - 5,5 liter
Az edény együttes tömege: - 2,125 kg
 
Bolognai spagetti
 
Hozzávalók (4 személyre):
 - 40 dkg sovány marhahús
 - 40 dkg száraztészta
 - 15 dkg paradicsompüré
 - 4 evőkanál olaj
 - 2 fej vöröshagyma
 - 2 gerezd fokhagyma
 - 10 dkg sajt
 - 1 evőkanál cukor
 - bazsalikom
 - oregano
 - őrölt bors
 - só
 
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon fonnyasszuk meg, majd adjuk hozzá a ledarált húst és néhány percig pirítsuk őket együtt. Keverjük a húshoz a paradicsompürét és a cukrot, fűszerezzük a zúzott fokhagymával, borssal, bazsalikommal, oregánoval, sóval, majd többször kevés vizet aláöntve pároljuk puhára. A tésztát főzzük ki. Tálaláskor a tészta tetejére halmozzuk az így elkészített húst és szórjuk meg reszelt sajttal.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: