Rozsdamentes indukciós fazék 6 literes KP – 04/08 – AMB
Fogyasztói ár: 16,950 Ft
edenyek.hu Rozsdamentes indukciós fazék 6 literes KP – 04/08 – AMB eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A rozsdamentes indukciós fazék anyag összetétele 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üvegfedő, pont-hegesztett fülek az edényen és szegecseléssel rögzített fogó a fedőn. A rozsdamentes fazék gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán, tűzhelyen egyaránt használhatóak. A rozsdamentes fazék több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. A rozsdamentes indukciós fazék mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható. Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Méretek: - átmérő belső: - 24 cm; - külső: - 25 cm; - fülekkel: - 34 cm
- átmérő szendvicstalp: - 24 cm;
- magasság belső: - 13,5 cm; - külső: - 14 cm; - fedővel: - 18,5 cm
- tömeg fedő nélkül: - 1,50 kg; - fedővel: - 2,120 kg; - fedő: - 0,625 kg
- űrtartalom: - 6 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
- 60 dkg szarvashús (lábszár)
- 60 dkg burgonya
- 10 dkg zsír, vagy olíva olaj
- 10 dkg hagyma
- 8 dkg paradicsom
- 1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
- 2 dkg fűszerpaprika
- csipetke
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 babérlevél
- só ízlés szerint
- 1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Francia hagymaleves
Hozzávalók:
- 3 fej közepes vöröshagyma
- 4 dkg vaj
- 1 liter csont lé vagy 2 (kettő) leveskocka
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg reszelt ementáli sajt
- 2 evőkanál liszt
- szerecsendió
- fehérbors
- só ízlés szerint
- 4 szelet pirított kenyér
Elkészítése:
A megtisztított vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk és a vajon mindkettőt arany barnára pirítjuk. Ezután liszttel megszórjuk, és folyamatos kevergetés mellett felöntjük a csont lével. Sóval, szerecsendióval, és borssal fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük. A kenyér héját levágjuk, a szeleteket átlósan kettévágjuk, a sajttal megszórjuk és megpirítjuk. A levest forrón leveses csészékbe töltjük, tetejükre egy kevés reszelt sajtot és friss petrezselymet szórunk. A sajtos kenyérszeleteket a csészealjra helyezzük és így tálaljuk a levest.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: