Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP – 40/69.Z – AMB
Fogyasztói ár: 5,650 Ft
edenyek.hu Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP - 40/69.Z - AMB eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A zománcozott indukciós fazék anyag összetétele 1,5 mm vastagságú szénacél lemezből készül, méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést és duplán zománcozva. A rozsdamentes fülek utólag csavarozással rögzítődnek. Üveg hőálló fedő, és lecsavarozható fém fedőgomb. Időálló, könnyen tisztítható. A zománcozott indukciós fazék hővezető alja, biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható. A zománcozott indukciós fazék mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Méretek: - átmérő alsó: - 14,5 cm; - felső: - 20 cm; - fülekkel: - 26 cm
- magasság: - 12 cm; - fedővel: - 16,5 cm
- tömeg, fedő nélkül: - 0,855 kg; - fedővel: - 1,195 kg
- űrtartalom: - 2,80 liter
Borscsrecept
Hozzávalók 4 személyre:
- 50 dkg sertés- és borjúhús
- 20 dkg savanyú káposzta
- 3 db cékla
- 2 db sárgarépa
- 1 db zeller
- 1 fél karalábé
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál paradicsompüré
- 2 db babérlevél
- 2 evőkanál sűrített paradicsom
- 2 db krumpli
- 1 db petrezselyemgyökér
- 1 evőkanál cukor
- 1 evőkanál ecet
- 1 teáskanál pirospaprika
- 1 teáskanál ételízesítő
- tejföl, ízlés szerint, vagy el is hanyagolható
- kapor vagy petrezselyem ízlésvilágtól függően
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
A húst kockázzuk fel, rakjuk egy lábasba, és öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Fűszerezzük sóval, borssal, babérlevéllel, ételízesítővel, és főzzük majdnem teljesen puhára a húst. A sárgarépát és a céklát hámozzuk meg, majd vágjuk vékony csíkokra. Ilyenkor jót tesz a zsülien szeletelő. (https://www.edenyek.hu/index.php?route=product/product&path=367_611_1397&product_id=1048. ) A zellert, a petrezselyemgyökeret és a karalábét kockázzuk vagy karikázzuk fel. A kétféle hagymát dinszteljük meg kevés olajon, és adjuk hozzá a zöldségeket. Kevergessük egy-két percig, majd mehet hozzá a paradicsompüré és a pirospaprika. Rakjunk hozzá annyi húslét, amennyi jól ellepi a zöldségeket. Tegyük hozzá az ecetet és a cukrot, majd pároljuk körülbelül 20 percig a zöldségeket.
A zöldségalapot keverjük a húshoz. Adjuk hozzá a felkockázott krumplit, a savanyú káposztát, és fedő alatt főzzük tovább addig, amíg minden puha nem lesz. Ez még körülbelül 20 perc. Végül szórjuk meg apróra vágott kaporral vagy petrezselyemmel, és tejföllel kínáljuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: