G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

1,80 L krémszínű zománcozott fazék 610805-DAJ

1,80 L krémszínű zománcozott fazék 610805-DAJ
Gyártó: DAJAR
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
1,80 L krémszínű zománcozott fazék 610805-DAJ 1,80 L krémszínű zománcozott fazék 610805-DAJ 1,80 L krémszínű zománcozott fazék 610805-DAJ
Az 1,80 L krémszínű zománcozott fazék 610805-DAJ anyaga 1 mm vastag acéllemez. A krémszínű zománcozott fazék gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Sütőbe, kemencébe is tehető!
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe tilos a használata!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 16 cm
- átmérő külső: 16,30 cm; - felső peremnél: 18 cm; - fülekkel: 23,50 cm
- a tűzhelyre felfekvő aljának átmérője: 13 cm
- magasság belső: 10,80 cm; - külső: 11 cm
- tömege: 0,480 kg
- űrtartalom: 2,10 liter színültig töltve
 
Brokkoli krémleves
 
Hozzávalók:
 40 dkg friss vagy fagyasztott brokkoli
   1 kis pohár tejföl
   1 púpozott evőkanál finomliszt
   2 húsleveskocka
 - csipetnyi őrölt bors
 
Elkészítése:
A brokkolit felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi (a friss brokkolit megtisztítjuk, feldaraboljuk előtte), és fedő alatt, takaréklángon puhára főzzük. Kiszedjük a brokkolikat a vízből, néhány darabot félreteszünk, a többit turmixszoljuk, összetörjük. A fazékba visszaöntve a főzővízzel 1 liternyire hígítjuk, a húsleveskockákkal meg egy csipetnyi őrölt borssal ízesítjük, és jól összeforraljuk. A lisztet a tejföllel simára keverjük és besűrítjük a levest, a darabos brokkolit visszarakjuk a levesbe, és átforrósítjuk. Nem baj az sem, ha tejföldarabkák maradnak a levesben, az íz élményt nem rontja. (Ha habosítót használunk, akkor nem fordulhat elő, hogy csomós maradjon bármi is.) Megjegyzés: - az összes brokkolit is pépesíthetjük, de akkor kínáljunk mellé külön tálkában kis kockákra vágott, olajban vagy vajban ropogósra sütött kenyérkockát is!

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: