G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ

Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ
Egy muffin sütőforma kerámia bevonattal ha jó minőségű kincset ér a konyhában ha muffint szeretnénk sütni. <Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A muffin sütőforma anyaga 0,5 mm vastagságú kerámiabevonatú lemez. A muffin egy süteményfajta, melynek két fő változata az angol, és az amerikai muffin. Legtöbbször kifejezetten erre a célra gyártott és vajjal vagy növényi zsiradékkal kikent muffin sütőformákban sütik meg.
      
Méretek: - hosszúság: - 38 cm
               - szélesség: - 25,5 cm
               - magasság: - 3,6 cm
               - tömeg: - 0,525 kg
Muffin méret: - átmérő: - 6 cm
                        - magasság: - 3 cm
                        - süthető muffin mennyiség: - 12 db
 
Sajtós csokoládés muffin
 
Hozzávalók:
A töltelékhez: 
 - 225 g lágy krémsajt
 - 65 g cukor
 - 1 tojás
 - 0,8 g só
 - 2 tábla tej csoki
 
A tésztához:
 - 375 g liszt
 - 400 g cukor
 - 55 g kakaópor
 - 2 teáskanál szódabikarbóna
 - 2 teáskanál só
 - 475 ml víz
 - 160 ml olaj
 - 2 evőkanál ecet
 - 2 evőkanál vanília aroma
 - 4 tábla tej csoki
 
Elkészítése:
Elkészítjük a tölteléket: a krémsajtot a cukorral, a tojással és a sóval alaposan összekeverjük, amíg egy lágy krémet nem kapunk. Ebbe szórjuk a 2 (kettő) tábla feldarabolt csokit.
A sütőt előmelegítjük 180 °C fokra. A muffin sütőt kibéleljük sütőpapír pohárkákkal.
Összekeverjük a lisztet, a cukrot, a kakaóport, a szódabikarbónát és a sót egy nagy edényben. Hozzáadjuk a vizet, az olajt, az ecetet és a vanília aromát, és egy mixerrel a legnagyobb fokozaton legalább két percig alaposan összedolgozzuk.
A papírral kibélelt muffin formákat a kétharmadáig megtöltjük a tésztával. Mindegyik muffin közepére teszünk egy csapott evőkanálnyi tölteléket.
20-25 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük, hogy jól átsült e. Mikor elkészült, hagyjuk kihűlni. Mindegyik muffin tetejére egy-egy kocka csokit helyezünk.
 
Lekváros muffin
 
Hozzávalók 
 - 8 dkg margarin
 - 14 dkg cukor
 - 2 tojás
 - 28 dkg liszt
 - 2 teáskanál sütőpor
 - csipetnyi só
 - 2,2 dl tej
 - 8 dkg darabolt vagy darált dió
 - 2 evőkanál kakaópor
 - 4 dkg csoki darabokra törve
 - 9 dkg apróra vágott aszalt gyümölcs
 - lekvár (mindegyik muffin közepébe 1-1 kávéskanállal)
 
Elkészítése:
A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A margarint a cukorral és a tojással habosra keverjük, beleteszünk a 2 (kettő) evőkanál kakaóport, az apróra vágott csoki darabkákat, valamint az aszalt gyümölcsöt. A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a tejjel felváltva hozzáadjuk a keverékhez. A keverékből kb. egy evőkanálnyit teszünk a formákba, amelyekbe ez után kisebb mélyedést képezünk. Ebbe teszünk egy kanálnyi lekvárt, majd a maradék keverékkel befedjük. 30-35 percig sütjük. Tetejére csoki mázat csorgatunk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: