Gránit bevonatos indukciós serpenyő 24 cm KP-500/168/L-AMB
Fogyasztói ár: 9,450 Ft
Vásároljon a gránit bevonatós indukciós serpenyő kínálatunkból! A gránit bevonatós indukciós serpenyő gyakorlatias, formatervezett és a kivitelezése vonzó. A gránit bevonatós indukciós serpenyő elengedhetetlen tartozéka a konyhának, az indukciós tűzhelynek, célszerűsége pedig nem elhanyagolható. A gránit bevonatós indukciós serpenyő anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. A gránit bevonatós indukciós serpenyő szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. A gránit bevonatós indukciós serpenyő, gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. A gránit bevonatós indukciós serpenyő mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - a serpenyő űrtartalma = a serpenyő színültig töltve
Méretek: - átmérő belső: - 24 cm; - külső: - 24,5 cm
- átmérő nyéllel: - 43 cm
- magasság belső: - 4,5 cm; - külső: - 5 cm
- tömeg: - 0,695 kg
- űrtartalom: - 1,80 liter
Bárányszeletek padlizsánnal
Hozzávalók (6 személyre):
- bárányborda vagy comb 80 dkg
- padlizsán 60 dkg
- füstölt szalonna 10 dkg
- fokhagyma 2 gerezd
- száraz vörös bor 2-3 dl
- olaj 1 evőkanál só
- bors
- petrezselyem
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: