Bevonatos sütőtepsi Starflon 34×28×6,50 cm 158/573-TRA
Fogyasztói ár: 6,990 Ft
A Starflon bevonatos sütőtepsi elengedhetetlen tartozéka a konyhának. Vásároljon a Starflon bevonatos sütőtepsi kínálatunkból! A Starflon bevonatos sütőtepsi több feladatot ellátó, és célt szolgáló hasznos konyhai sütőeszköz, melyet a civilizált ételelkészítés során használunk. A Starflon bevonatos sütőtepsi egy hagyományos és jellegzetes sütőforma Starflon bevonattal. A Starflon bevonatos sütőtepsi a Starflon T technológia, a Tramontina szakmai fejlesztése a tapadásmentes termékek terén. Összetevője növeli a tapadásmentes erőt és a kopásállóságot, tökéletes összeállítást alkotva, amely minőséget és tartósságot kölcsönöz azon tepsiknek amelyeket Starflon bevonattal kezeltek.
A Starflon tapadásmentes T technológia:
- nagyobb tapadásmentes teljesítmény
- nagyobb kopásállóság
- hosszabb élettartam
- könnyebben tisztítható
- PFOA (teflon) mentes
- több mint 5 000 cikluson (használaton) keresztül, biztosítja a minőséget. Mosogatógépben mosható.
Figyelem! - A karcosodást okozó szerek, fém vágó vagy evőeszközök használatát kerüljük el, mert megsértjük velük a bevonatott. Garanciát kizáró ok ezen eszközök használata!
Figyelem! - űrtartalom = a gránitbevonatos tepsi színültig töltve!
Méretek: - hosszúság belső: 34 cm; - külső: 39,70 cm
- szélesség belső: 28 cm; - külső: 28,50 cm
- magasság belső: 6,50 cm; - külső: 6,60 cm
- tömeg: 0,360 kg
- űrtartalom: 4,90 liter
Diós bejgli
Hozzávalók:
A tésztához:
- 50 dkg sima liszt
- 25 dkg margarin
- 1 tojás
- 2 tojás sárgája
- 1 dl tej
- 3 evőkanálnyi cukor
- 2 dkg élesztő
A töltelékhez:
- 70 dkg darált dió
- 36 dkg cukor
- 3,3 dl víz
- reszelt citromhéj
- szegfűszeg
- mazsola
- 2 dkg vaj
- 2 evőkanálnyi baracklekvár
Elkészítése:
A vízből és a cukorból - a citromhéjjal és a szegfűszeggel - főzzünk szirupot. Ha kész, keverjük el benne a diónyi vajat, és vegyük ki belőle a szegfűszeget. A dióhoz adjuk hozzá a mazsolát, öntsünk rá a forró szirupot, dolgozzuk össze a masszát (tegyük bele a baracklekvárt is) és hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral fútassuk fel. Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) osszuk 4 (négy) egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsuk téglalap alakúra (kb. A/4-es méretűre).
A kihűlt (és ugyancsak kiadagolt) tölteléket kenjük egyenletesen a tésztalapokra. (Arra vigyázzunk, hogy a lap egyik hosszanti oldalán maradjon szabadon annyi tészta, amennyivel a tekercset majd le tudjuk ragasztani). a rövidebb oldalain kicsit hajtsuk vissza a tésztát, majd - a szabadon hagyottal szemközti oldalról kezdve - tekerjük fel. A bejgliket fektessük tepsibe (ne túl szorosan, mert nőni fog!), kenjük meg vékonyan az elhabart tojással, majd egy órára tegyük hideg helyre. Mielőtt a sütőbe kerül, több helyen szúrjuk át teljesen a tekercseket, hogy a képződő gőzök ne feszítsék majd szét.
A sütőt melegítsük 200 Celsius-fokra, tegyük bele a bejglit, s (ezt a hőmérsékletet tartva) 35-40 perc alatt süssük meg. A szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: