G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Bevonatos kapcsos tortaforma 20 cm 209153-AMB

Bevonatos kapcsos tortaforma 20 cm  209153-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Bevonatos kapcsos tortaforma 20 cm  209153-AMB Bevonatos kapcsos tortaforma 20 cm  209153-AMB Bevonatos kapcsos tortaforma 20 cm  209153-AMB
Vásároljon a kapcsos tortaforma tapadásmentes bevonattal 20 cm kínálatunkból! Anyaga bevonatos fémlemez, kapcsos zárszerkezet és kivehető bevonatos fém aljzat.
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 19,50 cm; - külső: 20,30 cm
- magasság belső: 6,55 cm; - külső: 6,70 cm
- tömeg: 0,265 kg
- űrtartalom: 2 liter
 
Dió torta
 
Hozzávalók:
 12,5 dkg búzaliszt
 8 dkg cukor
 1 tojássárgája
 1 csipet só
 10 dkg hideg vaj
 1 tojás, fél dl tejszín
 3 evőkanál rum
 1 csipet fahéj
 10 dkg durvára vágott dió
 liszt a kinyújtáshoz
 vaj a formához
 
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: