Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm 945266-AMB-N
Fogyasztói ár: 12,990 Ft
Az indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 28 cm anyaga rozsdamentes acél. Belső felülete tapadásmentes homokkő bevonattal kezelt. Saválló fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható. Űrtartalma = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk benne úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 21,50 cm; - külső: 22,50 cm
- átmérő felső belső: 28 cm; - külső peremmel: 29,30 cm
- átmérő nyéllel: 48 cm
- magasság belső: 5,80 cm; - külső: 6,20 cm
- tömeg: - 1,275 kg
- űrtartalom: 2,75 liter
Thaj húsgolyók
Hozzávalók:
80 dkg darált marhahús
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3 dkg friss gyömbér (darabka)
1 evőkanál petrezselyem (apróra vágott)
1 evőkanál tejszín
1 evőkanál olaj
3 tojás
20 dkg zsemlemorzsa
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
olaj, a sütéshez
Elkészítése:
A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a gyömbért meghámozzuk, és finomra reszeljük. A mogyorót apróra törjük. Mély tálban összedolgozzuk a húst, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, a mogyorót, a gyömbért, a tejszínt, az 1 (egy) tojást és az olajt. Sóval, borssal ízesítjük. A masszából kis golyókat formálunk. A megmaradt 2 tojást 1 evőkanál vízzel, sóval és borssal felverünk, a golyókat ebbe beleforgatjuk majd a zsemlemorzsában is megforgatjuk. Olajsütőben (fritőz) vagy serpenyőben megsütjük. Amikor kész, konyhai papírtörlőre szedjük, hogy felitassuk a rajta maradt olajt.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: