G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB

Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB
Egy jó minőségű indukciós lábas gránit bevonattal kincset ér a konyhában ha sütni vagy párolni kell. <Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Az indukciós lábas anyaga 1,5 mm vastagságú alumínium ötvözetből kialakított forma. A fedő hőálló üveg. Az indukciós lábas belső felülete gránitbevonattal kezelt. A gránitbevonatos indukciós lábas szilikon hatású fogantyúkkal van felszerelve. Az indukciós lábas hővezető alja, biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható.  Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Méretek: - átmérő alsó belső: - 24 cm; - külső indukciós felfekvő rész: - 20 cm
               - átmérő felső belső: - 28 cm; - külső: - 28 cm; fülekkel: - 42 cm
               - magasság belső: - 6,5 cm; - külső: - 7,1 cm; - fedővel: - 14 cm
               - tömeg fedővel: - 1,740 kg; - fedő nélkül: - 1,025 kg
               - űrtartalom: - 3,5 liter
 
Pirított máj
 
Hozzávalók:
 - 4 adaghoz: 
 - 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is) 
 - 1 db közepes fej hagyma 
 - 2 dl tejföl 
 - só 
 - majoránna 
 - bors 
 - pirospaprika 
 - olíva olaj
 
Elkészítése:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. Tegyük bele a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, paprikázzuk és szórjunk rá majoránnát. Tehetünk bele összenyomott fokhagymát is. 
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózzuk meg és habarjuk be a tejföllel.
Tanácsok:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszünk, akkor kemény lesz a máj.
 
Holland rakott tojás
 
Hozzávalók:
 - 6 fej vöröshagyma
 - 12 kemény tojás
 - 2 evőkanál olíva olaj
 - 2 dl tejföl
 - 1 tojássárgája
 - 3 dkg vaj
 - 2 evőkanál zsemlemorzsa
 - só ízlés szerint
 
Elkészítése:
A hagymát karikára vágjuk, az olajon ropogósra sütjük. Tűzálló tál aljára tesszük a hagyma felét, erre tesszük a karikára vágott tojásokat. Befedjük a hagyma másik felével, az egészet leöntjük a tejföl, tojássárgája, só keverékével. A vajban megpirítjuk a morzsát, a tál tetejére szórjuk, megsütjük. Ne pirítsuk meg túlságosan.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: