Rozsdamentes indukciós szeletsütő 18 cm 824982-ITL
Származási ország: Törökország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
A rozsdamentes indukciós szeletsütő 18 cm anyaga 18/10-es króm-nikkel nemesacél. A fém fülek a szeletsütőn pont-hegesztéssel vannak rögzítve. Gáz, elektromos, gerjesztéses, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használható. A több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható.
Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 14 cm; - alsó külső: 14 cm; - tűzhelyre felfekvő: 14 cm
- átmérő felső belső: 18 cm; - felső külső: 20 cm; - fülekkel: 26 cm
- magasság belső: 4,80 cm; - külső: 5,30 cm
- tömeg: 0,355 kg
- űrtartalom: 0,950 liter
Pirított máj
Hozzávalók 4 adaghoz:
50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
1 db közepes fej hagyma
2 dl tejföl
- só
- majoránna
- bors
- pirospaprika
- olíva olaj
Elkészítése:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. Tegyük bele a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, paprikázzuk és szórjunk rá majoránnát. Tehetünk bele összenyomott fokhagymát is.
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózzuk meg és habarjuk be a tejföllel.
Jó tanács:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszünk, akkor kemény lesz a máj.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: