G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Őzgerinc sütőforma 31,50 cm 600856-BQT

Őzgerinc sütőforma 31,50 cm 600856-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Őzgerinc sütőforma 31,50 cm 600856-BQT Őzgerinc sütőforma 31,50 cm 600856-BQT Őzgerinc sütőforma 31,50 cm 600856-BQT
Az őzgerinc sütőforma 31,50 cm 600856-BQT anyaga 1 mm vastag szénacél lemez méretre szabva, alakra préselve, kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést. Az őzgerinc sütő tapadásmentes Xynflon anyaggal kezelt. A Xynflon tapadásmentes felület PTFE (politetrafluoretilén) alapú, rendkívül tartós, első osztályú tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A sütőforma kalács típusú sütemények, töltött fasírtok, hús roládok stb. készítésére kiválóan alkalmas. Minden típusú tűzhely sütőjében, a mikrohullámú sütő és kemence kivételével nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben nem mosható.
Figyelem!
- A bevonatos felületet ne tisztítsa drótmosogatóval vagy durva szemű tisztítószerrel, nehogy megsértse a bevonatot. Az odaégett ételt ne kaparja éles tárggyal, hanem áztassa be, majd mossa le. Kizárólag fa vagy műanyag eszközöket használjon. Így nem karcolja meg a felületet.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 29,70 cm; - külső: 31,50 cm
- szélesség belső: 10,40 cm; - külső: 12 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,50 cm
- tömeg: 0,280 kg
- űrtartalom: 1,50 liter
 
Tojással töltött fasírt
 
Hozzávalók (kettő rúd töltött fasírthoz):
10 db tojás
  1 kg sertéscomb
  3 marék zsemlemorzsa
  5 gerezd fokhagyma
  2 db vöröshagyma
  3 evőkanál sertészsír (1 evőkanálnyi az őzgerincsütő kikenéséhez, és a fasírt tetejére, a többi az összetevőkhöz)
  3 evőkanál pirospaprika
  1 kávéskanál bors
  1 kávéskanál só
  2 egész tojás
  1 csokor petrezselyemlevél
- só ízlés szerint
- kettő db őzgerincforma
 
Elkészítése:
- A töltelékhez a 10 db tojást keményre főzzük, ha kihűlt, apróra vágjuk. Hozzáadjuk a zöldséglevelet, ízesítjük, és összekeverjük.
- A húst a 2 db nyerstojással és a többi összetevővel jól eldolgozzuk, majd két egyenlő részre osztjuk, az egyik felét egy sütőpapíron vékonyan szétterítjük.
- A tojásmasszát is szétválasztjuk, az egyik felét a húsra terítjük, majd a sütőpapír segítségével rúdba göngyöljük, majd a zsírral kikent őzgerincsütőbe fordítjuk. A másik rudat ugyanígy készítjük el.
- A tekercsek tetejét megkenjük zsírral, hogy ne pattanjon szét a hús, a sütőpírral letakarjuk, majd 30-40 percig sütjük, 150 fokra előmelegített sütőben, közepes lángon, majd levesszük a sütőpapírt, és kb. 10-15 percig tovább sütjük, hogy megpiruljon a tetejük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: