G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Őzgerinc-sütőforma keskeny KP – 33/8 – JAN

Őzgerinc-sütőforma keskeny KP – 33/8 – JAN
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,750 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Őzgerinc-sütőforma keskeny KP – 33/8 – JAN Őzgerinc-sütőforma keskeny KP – 33/8 – JAN Őzgerinc-sütőforma keskeny KP – 33/8 – JAN
Őzgerinc-sütőforma keskeny KP - 33/8 - JAN vásárlása a legjobb választás az Edények.hu webáruházból. Keskeny őzgerinc-sütőforma magyar gyártótól, kedvező áron csak az edények.hu webáruházban. Az őzgerinc-sütőforma anyag összetétel 0,5 mm vastagságú bevonatos vaslemez méretre szabva, alakra préselve, majd kizárva mindennemű forrasztást vagy hegesztést. Az őzgerinc sütőforma kalács típusú sütemények készítésére kiválóan alkalmas.
 
Méretek: - hosszúság belső: - 32 cm; - külső: - 33 cm   
               - szélesség belső: - 8 cm; - külső: - 8,5 cm
               - magasság belső: - 4,3 cm; - külső: - 4,7 cm
               - tömeg: - 0,150 kg
 
Őzgerinc sütemény
 
Tészta:
 - 6 tojás sárgáját 40 dkg cukorral habosra keverünk, közben kanalanként hozzáadunk 1 dl étolajat, 1 dl meleg vizet, majd 30 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és a tojások felvert habját.
A tésztát két részre osztjuk. Felét őzgerincformába öntjük, a tészta másik felébe pedig 2 – 2 evőkanál kakaót, étolajat, meleg vizet kavarunk, és egy másik formába öntjük. A fehér tészta lehet egy picivel több. Ha kisült, hidegen felszeleteljük, a sárga – barna tésztát felváltva krémmel töltjük.
 
Krém:
 - 20 dkg porcukrot, 20 dkg margarint, 4 evőkanál rumot habosra kikavarunk.
 - 4 dl tejet 1 csomag pudingporral (vanília vagy puncs), 1 evőkanál liszttel megfőzünk. Ha kihűlt, összekavarjuk a margarinnal.
 
Máz:
 - 7 evőkanál kakaó, 7 evőkanál cukor, 4 evőkanál tej, 10 dkg vaj. Ezeket összemelegítjük és bekenjük a tésztát.
Megjegyzés: - a süteményt ferdén szeleteljük!
 
Őzgerinc süti sütés nélkül (mutatós!)
 
Hozzávalók:
 - 25 dkg teavaj
 - 25 dkg porcukor
 - 4 dkg kakaó
 - 1 csomag, főzős csokoládé pudingpor
 - 15 dkg darált dió
 - 2 tojás
 - 1 csomag babapiskóta
 
Elkészítése:
Egy lábasban vizet forralunk (körülbelül félig töltsük a lábast). A piskóta kivételével a többi anyagot egy másik (kisebb) lábasba tesszük, és kevergetve a víz fölött 20 percig gőzöljük. Egy őzgerincformát celofánnal kibélelünk úgy, hogy a forma szélein jócskán hagyunk ráhajtást. Vékonyan kivajazzuk, majd a massza 1/3 részét beleterítjük. Erre hosszában rakunk 1 sor babapiskótát, lapos oldalukkal felfelé. Erre a forró massza háromnegyedét, rá még egy 1 sor babapiskótát, végül bekenjük a massza maradékával. Ráhajtjuk kétoldalt a celofán széleit, és ha kihűlt, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Reggel a celofánt széthajtogatva deszkára borítjuk a sütit, és a celofán eltávolítása után szeletelhető.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: