G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Apró perec sütőlemez 30 db-os Zenker 080643

Apró perec sütőlemez 30 db-os Zenker 080643
Gyártó: ZENKER
Származási ország: Németország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 6,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Apró perec sütőlemez 30 db-os Zenker 080643 Apró perec sütőlemez 30 db-os Zenker 080643 Apró perec sütőlemez 30 db-os Zenker 080643
Az Apró perec sütőlemez 30 db-os Zenker 080643 anyaga 0,50 mm-es szénacél sütőlemez több rétegű  ILAG speciális tapadásmentes bevonattal. Használatakor csak fa, műanyag vagy szilikon eszközöket használjunk a felületén. A fém eszközök megsérthetik a bevonatot!
Tisztítása: - Minden használat előtt és után, meleg mosószeres vízzel mossuk el, öblítsük le, töröljük szárazra. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben mosható, de nem ajánlott, ha hosszú távon szeretnénk használni.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 42 cm
- szélesség: 32 cm
- magasság: 1,40 cm
- tömeg: 0,745 kg
- perec méret: 5,50×4×0,70 cm
- egyszere süthető perec mennyiség: 30 db
- hőállótartomány: + 230 °C-ig
 
Ropogós perec
 
Sütés hőfoka: 200 °C
Sütés ideje: 20 perc 
 
Hozzávalók a tésztához:
 500 g finomliszt
 1 evőkanál só
 2 evőkanál cukor (1 evőkanál a tejbe)
 200 ml tej (langyos)
 25 g friss élesztő
 100 ml napraforgó olaj
 1 db tojás (a kenéshez)
 
A tetejére:
 4 evőkanál finomliszt
 1 teáskanál só
 10 evőkanál víz (annyi, hogy hígabb palacsintatészta legyen az állag)
 
Elkészítése:
A tészta:
- A langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, közben átszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a cukrot és a sót. Ha felfutott az élesztő. azt is hozzáadjuk. és elkezdjük kézzel dagasztani, közben folyamatosan hozzáadagoljuk az olajt. Jól átgyúrjuk, majd kb. 5- 10 percig pihentetjük. Utána tojás vagy szilva nagyságú gombócokat szaggatunk. A gombócokat egy műanyag, vagy fa kenőlapáttal (spatula) elkezdjük belekenni a perecformákba. Közben 200 fokra előmelegítjük a sütőt. A pereceket megkenjük felvert tojással, és a sütőbe toljuk.
 
Tetejére:
- Amikor kezd pirulni, megkenjük a sós-lisztes keverékkel, és egészen sötétre sütjük, vigyázzunk, hogy ne nagyon égessük meg, mert akkor keserű lesz.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: