Süteményes tepsi Starflon bevonattal 22×18×5,40 cm 152/878-TRA
Fogyasztói ár: 3,990 Ft
A sütőtepsi Starflon bevonattal több feladatot ellátó, és célt szolgáló hasznos konyhai sütőeszköz, melyet a civilizált ételelkészítés során használunk. Vásároljon a sütőtepsi Starflon bevonattal kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak, családtagjainak! A sütőtepsi Starflon bevonattal egy hagyományos és jellegzetes sütőforma kopásálló bevonattal. A Starflon bevonatos sütőtepsi a Starflon T technológia, a Tramontina szakmai fejlesztése a tapadásmentes termékek terén. Összetevője növeli a tapadásmentes erőt és a kopásállóságot, tökéletes összeállítást alkotva, amely minőséget és tartósságot kölcsönöz azon tepsiknek amelyeket Starflon bevonattal kezeltek.
A Starflon tapadásmentes T technológia:
- nagyobb tapadásmentes teljesítmény
- nagyobb kopásállóság
- hosszabb élettartam
- könnyebben tisztítható
- PFOA (teflon) mentes
- több mint 5 000 cikluson (használaton) keresztül, biztosítja a minőséget. Mosogatógépben mosható.
Figyelem! - A karcosodást okozó szerek, fém vágó vagy evőeszközök használatát kerüljük el, mert megsértjük velük a bevonatott. Garanciát kizáró ok ezen eszközök használata!
Figyelem! - űrtartalom = a Starflon bevonatos tepsi színültig töltve!
Méretek: - hosszúság belső: 22 cm; - külső: 27,50 cm
- szélesség belső: 18 cm; - külső: 20 cm
- magasság belső: 5,40 cm; - külső: 5,45 cm
- tömeg: 0,180 kg
- űrtartalom: 2,10 liter
Lekváros linzer
Hozzávalók:
- 20 dkg puha vaj
- 10 dkg + 3 evőkanál porcukor
- 1 zacskó vaníliás cukor
- 2 tojássárgája
- 25 dkg liszt
- 10 dkg darált mandula
- 15 dkg málnadzsem
- 2 teáskanál citromlé
- Folpack, sütőpapír
Elkészítése:
A vajat 10 dkg porcukorral meg a vaníliás cukorral krémesre keverjük a robotgép habverőjével. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgájákat, majd hozzáadjuk a mandulával elvegyített lisztet, és sima tésztává gyúrjuk. Folpackba csomagoljuk és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A tésztát kis adagokban két réteg sütőpapír között kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd kb. 4 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. A felének a középébe kisméretű formákkal csillag és szív alakú lyukakat készítünk. A linzereket sütőpapírral bélelt tepsikbe fektetjük. Előmelegített sütőbe toljuk, és 175 fokon tepsinként 8-10 percig sütjük. (Vigyázat, gyorsan megéghet!) Amíg a tészta hűl, addig a dzsemet simára keverjük a citromlével, majd kissé felmelegítjük. A lyukas linzereket meghintjük a maradék porcukorral, a dzsemet a többi linzerre kenjük, majd összeragasztjuk a tetejükkel. Kissé rányomjuk és száradni hagyjuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: