G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Szilikon muffin sütőforma mini 12 db - os KP – 85/25 – KH

Szilikon muffin sütőforma mini 12 db - os KP – 85/25 – KH
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 2,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Szilikon muffin sütőforma mini 12 db - os KP – 85/25 – KH Szilikon muffin sütőforma mini 12 db - os KP – 85/25 – KH Szilikon muffin sütőforma mini 12 db - os KP – 85/25 – KH Szilikon muffin sütőforma mini 12 db - os KP – 85/25 – KH

edenyek.hu szilikon muffin sütőforma mini 12 db - os eladás, értékesítés, vásárlás. A muffin sütőforma anyag összetétel szilikon.
      
Méretek: - hosszúság: - 24,5 cm
               - szélesség: - 19 cm
               - magasság: - 2 cm
               - tömeg: - 0,15 kg
               - sütőformák száma: 12 db

Egy sütőforma mérete: - átmérő: - alsó: - 3,5 cm, - felső: - 5 cm
                                      - magasság: - 2 cm

Vörös áfonyás - epres muffin

Hozzávalók (dupla adaghoz):
 - 60 dkg liszt
 - 2 csomag sütőpor
 - 30 dkg cukor
 - 2 csomag vaníliás cukor
 - 2 csipet só
 - 2 tojás
 - 5 dl tej
 - 8 evőkanál olaj
 - 20 dkg mazsola
 - 10 dkg aszalt földi eper
 - 10 dkg aszalt édesített vörös áfonya

Elkészítése:
A hozzávalókat konyhai robotgéppel habosra keverjük, majd fakanállal óvatosan a masszához keverjük a forrázott és rumba áztatott mazsolát valamint az apróra vágott aszalt gyümölcsöket.
A muffin sütőt kivajazzuk (vagy muffin sütő papírokat teszünk bele), és beletöltjük a tésztát. Előmelegített sütőben 180 fokon 25 perc alatt készre sütjük. A kész süteményt 5-10 percig a formában pihentetjük, majd rácson hagyjuk teljesen kihűlni.

Vörösboros muffin

Hozzávalók:
 - 25 dkg finomliszt
 - 2 teáskanál sütőpor
 - fél teáskanál szódabikarbóna
 - 1 teáskanál fahéj
 - 3 evőkanál kakaópor
 - 10 dkg étcsokoládé törmelék
 - 8 dkg vágott mandula
 - 2 db tojás
 - 15 dkg barna vagy fehér cukor
 - 1 dl étolaj vagy 15 dkg puha vaj
 - 1 evőkanál rum
 - 1,25 dl vörösbor
 - 1,5 dl író

A mázhoz:
 - 15 dkg porcukor
 - 2-3 evőkanál vörösbor

A sütőformához:
 - zsiradék vagy 12 db sütőpapír forma

Elkészítése:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kizsírozzuk a sütőformát, vagy belehelyezzük a sütőpapír formákat. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal, a csokoládétörmelékkel, és a vágott mandulával. A tojásokat egy másik edényben jól kikeverjük a cukorral, az olajjal vagy vajjal, a rummal, a vörösborral és az íróval. Hozzáadjuk a lisztes keveréket és összedolgozzuk. A tésztát a sütőformába töltjük, és 20-25 percig sütjük. A kész süteményt 5-10 percig a formában pihentetjük, majd rácson hagyjuk teljesen kihűlni. A díszítéshez a porcukorból a vörösborral fényes öntetet készítünk, és a muffin-ok tetejét belemártogatjuk.

Mogyorós muffin

Hozzávalók:
 - 16 dkg liszt
 - 6 dkg keményítő
 - 3 teáskanál sütőpor
 - 12 dkg durvára vágott földimogyoró
 - 12 dkg margarin
 - 5 dkg cukor
 - 1 csomag vaníliás cukor
 - 10 dkg mogyoró krém
 - só
 - 3 tojás
 - 2 csomag mandulaaroma (vagy rumaroma)
 - 1 dl tej

Elkészítése:
A lisztet a sütőporral, a keményítővel és a mandulával elkeverjük. Egy másik tálban a tojást, a cukrot, a margarint és a vaníliás cukrot habosra keverjük. Ehhez a masszához keverjük még hozzá a sót, a mogyoró krémet, az aromákat és a tejet, majd ha ezzel megvagyunk, adjuk hozzá a lisztes keveréket. A muffin formákba öntve mindegyik tetejére 1 db mogyorót teszünk. 200 fokon 20-25 percig sütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: