G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Starflon bevonatos sütőtepsi 40×30×3,60 cm 192508-TRA

Starflon bevonatos sütőtepsi 40×30×3,60 cm 192508-TRA
Gyártó: TRAMONTINA
Származási ország: Brazília
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 8,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Starflon bevonatos sütőtepsi 40×30×3,60 cm 192508-TRA Starflon bevonatos sütőtepsi 40×30×3,60 cm 192508-TRA Starflon bevonatos sütőtepsi 40×30×3,60 cm 192508-TRA
A Starflon bevonatos sütőtepsi 40×30×3,60 cm 192508-TRA a Starflon T technológia szakmai fejlesztése a tapadásmentes termékek terén a Tramontina gyártónál. Összetevője növeli a tapadásmentes erőt és a kopásállóságot, tökéletes összeállítást alkotva, amely minőséget és tartósságot kölcsönöz azon termékeknek amelyeket ezzel bevonattal kezeltek.
A Starflon tapadásmentes T technológia:
- nagyobb tapadásmentes teljesítmény
- nagyobb kopásállóság
- hosszabb élettartam
- könnyebben tisztítható
- PFOA (teflon) mentes
- több mint 5 000 cikluson (használaton) keresztül, biztosítja a minőséget. Mosogatógépben mosható.
Figyelem! - A karcosodást okozó szerek, fém vágó vagy evőeszközök használatát kerüljük el, mert megsértjük velük a bevonatott. Garanciát kizáró ok ezen eszközök használata!
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 40 cm; - külső: 45,50 cm
- szélesség belső: 30 cm; -  külső: 32,50 cm
- magasság belső: 3,50 cm; - külső: 3,60 cm
- tömeg: 0,400 kg
- űrtartalom: 3,80 liter
 
Húsdarálós keksz
 
Hozzávalók:
 70 dkg liszt
 25 dkg Rama
 25 dkg cukor
 4 tojás
 2 csomag vaníliás cukor
 1,5 csomag sütőpor
 2 evőkanál kakaópor
 
Elkészítése:
A margarint a cukorral habosra keverjük.
Egyenként hozzádolgozzuk a tojásokat.
A lisztet összekeverjük a sütőporral, a vaníliás cukorral és hozzáadjuk a tojásos masszához.
Jól összegyúrjuk a tésztát és harmadához hozzáadjuk a kakaóport, jól beledolgozzuk.
A tésztát folpackba csomagoljuk és egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük.
Másnap a húsdarálóra felszereljük a kekszformálót és ledaráljuk a tésztát: egyenként 7-8 cm-es darabokat nyomunk ki a darálóból, amit lecsípünk a kezünkkel vagy késsel levágunk.
Először a világos színű, majd a kakaós alapanyagból készítjük el a kekszeket.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokon kb. 30 perc alatt a vaníliásat szép rózsaszínre sütjük, a kakaóssal vigyázzunk, nehogy megégjen, mert azon nem látszik, hogy megsült-e.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: