Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,650 Ft
Egy muffin sütőforma kerámia bevonattal ha jó minőségű kincset ér a konyhában ha muffint szeretnénk sütni. <Muffin sütőforma 12 részes kerámia bevonattal 267540 DAJ> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A muffin sütőforma anyaga 0,5 mm vastagságú kerámiabevonatú lemez. A muffin egy süteményfajta, melynek két fő változata az angol, és az amerikai muffin. Legtöbbször kifejezetten erre a célra gyártott és vajjal vagy növényi zsiradékkal kikent muffin sütőformákban sütik meg.
Méretek: - hosszúság: - 38 cm
- szélesség: - 25,5 cm
- magasság: - 3,6 cm
- tömeg: - 0,525 kg
Muffin méret: - átmérő: - 6 cm
- magasság: - 3 cm
- süthető muffin mennyiség: - 12 db
Sajtós csokoládés muffin
Hozzávalók:
A töltelékhez:
- 225 g lágy krémsajt
- 65 g cukor
- 1 tojás
- 0,8 g só
- 2 tábla tej csoki
A tésztához:
- 375 g liszt
- 400 g cukor
- 55 g kakaópor
- 2 teáskanál szódabikarbóna
- 2 teáskanál só
- 475 ml víz
- 160 ml olaj
- 2 evőkanál ecet
- 2 evőkanál vanília aroma
- 4 tábla tej csoki
Elkészítése:
Elkészítjük a tölteléket: a krémsajtot a cukorral, a tojással és a sóval alaposan összekeverjük, amíg egy lágy krémet nem kapunk. Ebbe szórjuk a 2 (kettő) tábla feldarabolt csokit.
A sütőt előmelegítjük 180 °C fokra. A muffin sütőt kibéleljük sütőpapír pohárkákkal.
Összekeverjük a lisztet, a cukrot, a kakaóport, a szódabikarbónát és a sót egy nagy edényben. Hozzáadjuk a vizet, az olajt, az ecetet és a vanília aromát, és egy mixerrel a legnagyobb fokozaton legalább két percig alaposan összedolgozzuk.
A papírral kibélelt muffin formákat a kétharmadáig megtöltjük a tésztával. Mindegyik muffin közepére teszünk egy csapott evőkanálnyi tölteléket.
20-25 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük, hogy jól átsült e. Mikor elkészült, hagyjuk kihűlni. Mindegyik muffin tetejére egy-egy kocka csokit helyezünk.
Lekváros muffin
Hozzávalók
- 8 dkg margarin
- 14 dkg cukor
- 2 tojás
- 28 dkg liszt
- 2 teáskanál sütőpor
- csipetnyi só
- 2,2 dl tej
- 8 dkg darabolt vagy darált dió
- 2 evőkanál kakaópor
- 4 dkg csoki darabokra törve
- 9 dkg apróra vágott aszalt gyümölcs
- lekvár (mindegyik muffin közepébe 1-1 kávéskanállal)
Elkészítése:
A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A margarint a cukorral és a tojással habosra keverjük, beleteszünk a 2 (kettő) evőkanál kakaóport, az apróra vágott csoki darabkákat, valamint az aszalt gyümölcsöt. A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a tejjel felváltva hozzáadjuk a keverékhez. A keverékből kb. egy evőkanálnyit teszünk a formákba, amelyekbe ez után kisebb mélyedést képezünk. Ebbe teszünk egy kanálnyi lekvárt, majd a maradék keverékkel befedjük. 30-35 percig sütjük. Tetejére csoki mázat csorgatunk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: