G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Szakács kés Kyoto 25 cm KP – 48/82 – AMB

Szakács kés Kyoto 25 cm KP – 48/82 – AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 7,550 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Szakács kés Kyoto 25 cm KP – 48/82 – AMB Szakács kés Kyoto 25 cm KP – 48/82 – AMB Szakács kés Kyoto 25 cm KP – 48/82 – AMB
Szakács kés Kyoto 25 cm KP - 48/82 - AMB eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházból. A szakács kés anyag összetétele acélpenge, szilikon alapú foglalatba. A szakács kés mosogatógépbe rakható! A szakács kés nélkülözhetetlen darab a modern konyhában.
 
Méretek: - hosszúság: - penge: - 25 cm, - markolat: - 13 cm
               - hosszúság: - markolat+penge: - 38 cm
               - szélesség: - penge: - 0 - 5 cm, - markolat: - 3,5 cm
               - tömeg: - 0,310 kg
 
BABGULYÁS
 
Hozzávalók:
 - 70 dg tarkabab
 - 1 kg marha lábszár 
 - 10 dkg zeller 
 - 20 dkg sárgarépa
 - 3 dkg fokhagyma 
 - 20 dkg vöröshagyma
 - 2 db babérlevél
 - 2 dkg só
 - 5 dkg fűszerpaprika
 - 3 dkg delikát
 - 20 dkg zsír
 - 5 dkg erős paprika krém  
 - 2 db tojás 
 - 20 dkg liszt
 - 1 kávéskanál Borsika fű  
 - 50 dkg füstölt oldalas
 - 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
  
 Elkészítése:
  Az apróra vágott hagymát a zsíron  üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk  bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.
 
Fokhagymás pácolt flekken
 
Hozzávalók:
 - 8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg) 
 - 4 fej lilahagyma 
 - 4 fej vöröshagyma 
 - 3 fej fokhagyma 
 - 32 db gyöngyhagyma 
 - 25 dkg cukkini 
 - 1 dl olaj
 - flekken fűszerkeverék
 
A páchoz:
 
- 2 evőkanál mustár
- 3 gerezd reszelt fokhagyma
- 1 evőkanál erős paprika krém
- 1 dl olaj
 
a köret 4 személyre:
 
- 8 közepes, héjában főtt burgonya
 
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük. 
 
Elkészítése: 
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: