G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Burgonya spirálozó sziromvágó 3230 CS

Burgonya spirálozó sziromvágó 3230 CS
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Burgonya spirálozó sziromvágó 3230 CS Burgonya spirálozó sziromvágó 3230 CS Burgonya spirálozó sziromvágó 3230 CS
Egy jó minőségű burgonya spirálozó sziromvágó kincs a konyhába. <Burgonya spirálozó sziromvágó 3230 CS> vásárlása a legjobb választás. Krumplichips spirál burgonya készítő az ínyencek kedvence. Répát, uborkát spirálozhatunk, hidegtálak elkészítéséhez. A krumplichips spirál burgonya készítő anyaga, rozsdamentes acélrúd és kemény-bakelit, a spirálozó vágópenge. A burgonya spirálozó sziromvágó, csigavonalas fúrt krumpli szirmok, elkészítésére alkalmas eszköz.
 
Méretek: - átmérő: - csigaspirál: - 1,5 cm
               - hosszúság: - 6,5 cm a krumpli sziromvágó vágófelülete
               - hosszúság: - 20 cm a krumpli sziromrögzítő és sütő pálca
               - tömeg: - 0,035 kg
 
Töltött krumpli 1
 
Hozzávalók:
- 11-12 db közepes burgonya
- 2 db főtt tojás
- 2 db nyers tojás
- 2 db májkrém
- 5 dkg vaj
- 2-3 evőkanál zsemlemorzsa
- vágott petrezselyemzöld ízlés szerint
- só ízlés szerint
- bors, ízlés szerint
- 3 dl tejföl
- reszelhető sajt (mennyisége szintén ízlés szerint)
 
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, és a közepét kifúrjuk (olyan alakzat jön ki belőle, mint egy rugó). Ezt kiszedjük belőle és félretesszük majd később olajban megsütjük.
 
Töltelék:
A főtt tojást, a májkrémet, vajat, zsemlemorzsát, petrezselyemzöldet, sót, borsot és 1 nyers tojást összekeverjük.
Ezzel a masszával megtöltjük a kifúrt burgonyákat, tepsibe rakjuk, kevés olajt teszünk alá, fedővel befedjük és 180 fokon addig sütjük, míg a burgonya meg nem puhul. A tejfölt összekeverjük egy kis sóval, borssal, 1 db nyers-tojással és reszelt sajttal, ezt ráöntjük a megpuhult burgonyára és a sajt másik felét ráreszeljük. Visszatesszük a sütőbe és pirosra sütjük.
 
Töltött krumpli 2
 
Hozzávalók:
- 8-10 db burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 kg darált hús
- só, bors, fokhagyma, sajt, ízlés szerint
 
Elkészítése:
A meghámozott burgonyát a közepén kifúrjuk. A kiszedett spirált megfűszerezve kisütjük.
 
Töltelék:
Apróra vágott hagymát dinsztelünk kevés olajon, majd belerakjuk a darált húst és csak addig kavargatjuk, míg ki nem fehéredik. Jól összekeverjük a tölteléket, amit ízlés szerint (só, bors, fokhagyma) fűszerezzük.
A burgonyákat megtöltjük és tepsibe helyezzük. A tetejére sajtot reszelünk. Kb. 200 fokos sütőben 40-50 percig sütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: