G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Mágneses késtartó 33 cm ACH

Mágneses késtartó 33 cm ACH
Származási ország: Olasz
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,750 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Mágneses késtartó 33 cm ACH Mágneses késtartó 33 cm ACH
Egy, vagy két mágneses késtartó a konyhában megkönnyíti a kések használatát. Mágneses késtartó KP – 28/3 eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A mágneses késtartó egy falra szerelhető hosszú két darab mágnes sín, egymással párhuzamosan műanyag házban, melynek segítségével könnyen elérhetővé válnak a gyakrabban használt konyhai kések, olló, vagy akár konzervnyitók is.
A mágneses késtartó anyaga fém, műanyag és mágnes. Falra rögzíthető.
 
Méretek: - hosszúság: - 33 cm
               - szelesség: - 3,35 cm
               - magasság: - 1,30 cm
               - tömeg: - 0,190 kg
 
Borjúragu
 
Hozzávalók:
 - 10 dkg felkockázott, főtt borjúhús
 - 10 dkg felkockázott, főtt csirkemell
 - 10 dkg felkockázott, főtt sampinyongomba
 - 5 dkg felkockázott, füstölt marhanyelv, vagy gépsonka
 - 1 dkg vaj
 - 1 kis fej felkockázott hagyma
 - 1 púpozott evőkanálnyi liszt
 - 3,75 dl szárnyas húslé
 - 2,5 dl tejszín
 - só
 - fehérbors
 - citromlé
 - Worchester-szósz
 
Elkészítése:
Egy deka vajon egy kis fej kockára vágott hagymát üvegesre megfuttatunk, egy púpozott evőkanálnyi liszttel 10 percig kis lángon hevítjük (nem szabad, hogy megbarnuljon), majd ráöntjük a szárnyas alaplevet, s ezzel kb. húsz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk az időközben felére befőzött tejszínt. Belekeverjük a felkockázott hozzávalókat is, majd felforrósítjuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Tálaláskor meglocsolhatjuk Worchester-szósszal is.
Előételként pirítóssal ajánlható, sós-borsos hirtelensült karajszeletre rágrillezve kiváló kiegészítő lehet, míg rizzsel, vagy burgonyakrokettel körítve önálló ételként is megállja a helyét.
 
Disznótoros leves
 
Hozzávalók:
 - 40 dkg sertéstüdő
 - 25 dkg sertésszív
 - 25 dkg sertésmáj
 - 1 fej vöröshagyma
 - 1 fej fokhagyma
 - 1 evőkanál liszt
 - 1 evőkanál zsír
 - ecet
 - őrölt bors
 - fűszerpaprika
 
Elkészítése:
Vágjuk csíkokra a megtisztított belsőségeket, zúzzuk össze a fokhagymát és vágjuk apróra a vöröshagymát. Készítsünk rántást zsírral, lisztel, fokhagymával és fűszerpaprikával ízlés szerint. A belsőségeket főzzük meg sóval, borssal, babérlevéllel, hagymával ízesített vízben és sűrítsük be az elkészített rántással, ízlés szerint tegyünk ecetet hozzá és még főzzük úgy tíz percig.
 
Babgulyás
 
Hozzávalók:
 - 70 dg tarkabab
 - 1 kg marha lábszár 
 - 10 dkg zeller 
 - 20 dkg sárgarépa
 - 3 dkg fokhagyma 
 - 20 dkg vöröshagyma
 - 2 db babérlevél
 - 2 dkg só
 - 5 dkg fűszerpaprika
 - 3 dkg delikát
 - 20 dkg zsír
 - 5 dkg erős paprika krém  
 - 2 db tojás 
 - 20 dkg liszt
 - 1 kávéskanál Borsika fű  
 - 50 dkg füstölt oldalas
 - 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
 
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron  üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk  bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: