Mágneses késtartó 38 cm ACH
Származási ország: P.C.R.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,250 Ft
Egy vagy két mágneses késtartó a konyhában megkönnyíti a kések használatát. Mágneses késtartó KP – 38/5 eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A mágneses késtartó egy falra szerelhető hosszú két darab mágnes sín, egymással párhuzamosan műanyag házban, melynek segítségével könnyen elérhetővé válnak a gyakrabban használt konyhai kések, olló, vagy akár konzervnyitók is.
A mágneses késtartó anyaga fém, műanyag és mágnes. Falra rögzíthető.
Méretek: - hosszúság: - 38 cm
- szelesség: - 5 cm
- magasság: - 1 cm
- tömeg: - 0,315 kg
Disznótoros leves
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéstüdő
- 25 dkg sertésszív
- 25 dkg sertésmáj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- 1 evőkanál zsír
- ecet
- őrölt bors
- fűszerpaprika
Elkészítése:
Vágjuk csíkokra a megtisztított belsőségeket, zúzzuk össze a fokhagymát és vágjuk apróra a vöröshagymát. Készítsünk rántást zsírral, lisztel, fokhagymával és fűszerpaprikával ízlés szerint. A belsőségeket főzzük meg sóval, borssal, babérlevéllel, hagymával ízesített vízben és sűrítsük be az elkészített rántással, ízlés szerint tegyünk ecetet hozzá és még főzzük úgy tíz percig.
Borjúragu
Hozzávalók:
- 10 dkg felkockázott, főtt borjúhús
- 10 dkg felkockázott, főtt csirkemell
- 10 dkg felkockázott, főtt sampinyongomba
- 5 dkg felkockázott, füstölt marhanyelv, vagy gépsonka
- 1 dkg vaj
- 1 kis fej felkockázott hagyma
- 1 púpozott evőkanálnyi liszt
- 3,75 dl szárnyas húslé
- 2,5 dl tejszín
- só
- fehérbors
- citromlé
- Worchester-szósz
Elkészítése:
Egy deka vajon egy kis fej kockára vágott hagymát üvegesre megfuttatunk, egy púpozott evőkanálnyi liszttel 10 percig kis lángon hevítjük (nem szabad, hogy megbarnuljon), majd ráöntjük a szárnyas alaplevet, s ezzel kb. húsz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk az időközben felére befőzött tejszínt. Belekeverjük a felkockázott hozzávalókat is, majd felforrósítjuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Tálaláskor meglocsolhatjuk Worchester-szósszal is.
Előételként pirítóssal ajánlható, sós-borsos hirtelensült karajszeletre rágrillezve kiváló kiegészítő lehet, míg rizzsel, vagy burgonyakrokettel körítve önálló ételként is megállja a helyét.
Babgulyás
Hozzávalók:
- 70 dg tarkabab
- 1 kg marha lábszár
- 10 dkg zeller
- 20 dkg sárgarépa
- 3 dkg fokhagyma
- 20 dkg vöröshagyma
- 2 db babérlevél
- 2 dkg só
- 5 dkg fűszerpaprika
- 3 dkg delikát
- 20 dkg zsír
- 5 dkg erős paprika krém
- 2 db tojás
- 20 dkg liszt
- 1 kávéskanál Borsika fű
- 50 dkg füstölt oldalas
- 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: