G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kanál kés villa famarkolatú evőeszközkészlet TRM

Kanál kés villa famarkolatú evőeszközkészlet TRM
Gyártó: TRAMONTINA
Származási ország: Brasil
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 1,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kanál kés villa famarkolatú evőeszközkészlet TRM Kanál kés villa famarkolatú evőeszközkészlet TRM Kanál kés villa famarkolatú evőeszközkészlet TRM

Egy jó minőségű kanál kés villa kincset ér sütés közben a konyhában és a tálalásnál. <Kanál kés villa famarkolatú evőeszközkészlet TRM> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Az evőeszközök anyag összetétele rozsdamentes acél, INOX STAINLESS, szegecselt fa markolat, a kés pengéje recés. Mosogató gépbe rakható.

Méretek:
Kés: - hosszúság: - 21 cm (ebből a penge hossz 11,5 cm)
Kanál: - hosszúság: - 19 cm (ebből a markolat 9,5 cm)
Villa: - hosszúság: - 19 cm (ebből a markolat 9,5 cm)

PIZZA RECEPT

Alaprecept 4 személyre (50 dkg alaptésztához, azaz
1 nagy tepsihez/2 kerek, 24 cm átmérőjű pizzához)

Hozzávalók:
- 1 dl. tej,
- 1 kávéskanál cukor,
- 2 dkg élesztő,
- 40 dkg finomliszt,
- 1 kávéskanál só,
- 4 evőkanál olaj,
- liszt a formázáshoz,
- olaj a kenéshez

Elkészítése:
1. A tejet éppen csak meglangyosítjuk (ha túl meleg, elpusztulnak az élesztőgombák!), 3 dl-es bögrébe öntjük, hozzáadjuk a cukrot, beletördeljük az élesztőt, és jól elkeverjük. Meleg helyen felfuttatjuk, azaz a bögre pereméig hagyjuk kelni (8-10 perc).
2. A lisztet keverőtálba szitáljuk - így levegősebb lesz, és gyorsabban megkel a tészta. A közepébe mélyedést készítünk, beleöntjük az élesztős tejet, és a széléről, fakanállal csak annyi lisztet keverünk hozzá, hogy galuska lágyságú masszát kapjunk - azaz kovászt készítünk. A tálban lévő lisztből egy keveset a tetejére szórunk, és tiszta konyharuhával letakarva a kétszeresére kelesztjük (15-20 perc).
3. Hozzáadjuk a sót, az olajt és annyi langyos vizet (1-1,5 dl), hogy kissé ragacsos, lágy tésztát kapjunk. A kézi robotgép spirálbetétjével addig dagasztjuk, amíg a tészta el nem válik a tál falától. Tetejét megszórjuk liszttel, és konyharuhával letakarva hagyjuk a kétszeresére kelni (30-40 perc).
4. A tésztát lisztezett deszkára húzzuk, erőteljesen átgyúrjuk (C kép) - összeesik, de nem baj -, és tenyerünkkel a kívánt nagyságra és formára húzogatjuk.
5. A sütőt 220 fokra (gázsütő: 4. fokozat) előmelegítjük. Olajjal kikenjük a sütőformát, belefektetjük-nyomkodjuk a tésztát úgy, hogy a közepén vékonyabb, a peremén pedig vastagabb legyen. A tésztalapot és a peremét villával megszurkáljuk, vékonyan megkenjük olajjal, paradicsomszósszal (pizza szósszal), megrakjuk tetszés szerinti zöldségekkel, gyümölcsökkel, hússal, kevés oreganot és kakukkfüvet szórunk rá, és a sütőben a feltét mennyiségétől függően 20-30 percig sütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: