G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Késélező és Ollóélező 5340-WSM

Késélező és Ollóélező 5340-WSM
Gyártó: STOLZ Gmbh
Származási ország: Németország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Késélező és Ollóélező 5340-WSM Késélező és Ollóélező 5340-WSM Késélező és Ollóélező 5340-WSM
A Késélező és Ollóélező 5340-WSM tökéletes mind a kések, mind az ollók élezésére. V-alakú élező nyílásaiban vídia kések vannak elhelyezve, melyek minden típusú acélpengét megéleznek. Mindössze három, négy húzás elegendő ahhoz, hogy az ollót vagy a kést megélezzék. Anyaga szilikonhatású kemény bakelit-markolat és magas minőségű vídia-acél.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 14 cm
- szélesség: 2 cm
- magasság markolatnál: 5 cm; - élezőnél: 7,50 cm
- tömeg: 0,045 kg
 
Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával
 
Hozzávalók kettő adaghoz:
 
Sült hal:
 600 g hal (2 db aranymakréla)
 1 teáskanál só
 1 kávéskanál bors
 2 szál rozmaring
 1 db citrom
 2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)
 
Burgonyasaláta:
 1 kg burgonya
 1 evőkanál só
 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
 2 közepes újhagyma
 1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
 1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
 3 evőkanál olívaolaj
 1 teáskanál mustár
 2 teáskanál cukor
 2 evőkanál almaecet
 1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)
 
Elkészítése:
A burgonyasaláta: - A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.
 
Sült hal: - A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajt egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt arany barnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: