G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Evőeszköztartó 4 rekeszes fából 036/023-GYL

Evőeszköztartó 4 rekeszes fából 036/023-GYL
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Evőeszköztartó 4 rekeszes fából 036/023-GYL Evőeszköztartó 4 rekeszes fából 036/023-GYL Evőeszköztartó 4 rekeszes fából 036/023-GYL
Vásároljon az evőeszköztartó 4 rekeszes fából kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Az evőeszköztartó 4 rekeszes gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. Az evőeszköztartó 4 rekeszes elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. Az evőeszköztartó anyaga első osztályú szárított tölgyfa. Az evőeszköztartó magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú evőeszköztartó között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat.
Az evőeszköztartó tisztítása: - hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük. Félévente egyszer olívaolajjal vékonyan kenjük be. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát.
Figyelem: - Mosogatógépbe nem mosható!
 
Méretek: - hosszúság: - 36 cm
               - szélesség: - 23 cm
               - magasság: - 5 cm
               - anyagvastagsága: - 1 cm
               - tömeg: - 0,635 kg
 
Rekeszek száma:  4
Rekeszek méretei:
- 1 db 21×6 cm
- 3 db 27×6,5 cm
 
Lucskos káposztaleves
 
Hozzávalók:
 - egy fej újkáposzta (kb. másfél kg)
 - egy szép darab húsos oldalas (kb. másfél kg), vagy bőrös fej, vagy csülök, vagy lapocka
 - 1 szelet házi füstöltsonka bőr része, csak az íze miatt
 - 1 teáskanál mangalica sertés zsír
 - 2 nagy fej hagyma
 - friss, vagy szárított kapor (minél több, annál jobb)
 - 1 evőkanál csombor
 - 1 nagy pohár tejföl
 - 1 evőkanál étkezési keményítő
 - 1 kávéskanál őrölt édesnemes paprika
 - ízlés szerint egy kevés ecet
 
Elkészítése:
Az oldalast daraboljuk fel kisebb darabokra, ha otthon nincs, lehetőség rá kérjük meg a hentest. Egy nagy serpenyőmben forrósítsuk fel a zsírt és a húsdarabokat pár percig minden oldalukon süsük meg, jó kis szaft képződik rajtuk, majd tegyük át egy 8 literes fazékba és forrásban lévő vizet öntsünk rá úgy, hogy bőven ellepje. Darabolyuk hozzá a házi füstölt sonka bőrének egy részét, nagyon jó ízt ad a levesnek. A serpenyőben visszamaradt zsiradékban dinszteljünk meg egy fej apróra vágott hagymát, majd azt is adjuk hozzá a leveshez. Borssal fűszerezzük, sót csak akkor adjunk hozzá, mikor a hús már majdnem puha. Közben daraboljuk fel az új káposztát (kb. 5×5 cm-es kockákra) és ha már a hús majdnem jó puhára főtt, adjuk hozzá a káposztát, a kaprot, a csombort és sózzuk. Addig főzzük, míg megpuhul a káposzta, de még nem esik szét. Közben a másik fej hagymát aprítás után dinszteljük meg és szórjunk bele egy kávéskanál édesnemes paprikát és adjuk hozzá a leveshez, hogy ne legyen sápadt, de ez el is hagyható, ízlés dolga. 1-2 evőkanál vörösborecettel savanyítsuk. Egy nagy pohár tejfölben keverjünk el 1 evőkanál étkezési keményítőt és ezzel sűrítsük be a levest. Pár perc együtt-forrás után tálalható. Másnap, talán még finomabb…

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: